Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Πάρο για την έναρξη της Β΄ φάσης των έργων οδοποιίας στο νησί ο Γιώργος Λεονταρίτης

Στην Πάρο για την έναρξη της Β΄ φάσης των έργων οδοποιίας στο νησί ο Γιώργος Λεονταρίτης

Στην Πάρο βρέθηκε σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μπιζά, παρουσία του Επάρχου Πάρου κ. Βαζαίου Πετρόπουλου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην έναρξη της Β΄ φάσης των έργων οδοποιίας στο νησί, η οποία αφορά παρεμβάσεις επούλωσης φθορών σε όλο το μήκος του Επαρχιακού οδικού δικτύου και εργασίες ασφαλτόστρωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Παροικιά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο συγκεκριμένο τμήμα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου, στην συνέχεια θα υπάρξει μια διακοπή των έργων οδοποιίας κατά την διάρκεια του Πάσχα και θα συνεχιστούν αμέσως μετά σε άλλες περιοχές του νησιού.

Στην συνέχεια του προγράμματος του ο κ. Λεονταρίτης θα επισκεφθεί το νησί της Σαντορίνης όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Έπαρχο κ. Ιουλία Καραμολέγκου, τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο και φορείς του νησιού.

Τέλος ο κ. Λεονταρίτης θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σαντορίνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.  Χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνελήφθη χθες (Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024) το απόγευμα στην Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 58χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός σε βάρος...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr