Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ν.Ε.»: Η απάντηση της εταιρείας στην καταγγελία επιβάτη

«ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ν.Ε.»: Η απάντηση της εταιρείας στην καταγγελία επιβάτη

Απάντηση, στην επώνυμη καταγγελία μόνιμου κάτοικου, για περιστατικό που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, εξέδωσε η Ναυτική εταιρεία «ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ν.Ε.».

Αναφορικά με καταγγελία στην οποία μνημονεύεται σκάφος της εταιρείας μας, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο «cyclades24.gr», σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Την 7η Μαρτίου 2024 το σκάφος της εταιρείας μας «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» αφίχθη στον λιμένα της Ανάφης περί ώρα 9.20 π.μ. εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο της γραμμής Θήρα – Ανάφη και επιστροφή. Ο καταγγέλλων επιβιβάσθηκε στο σκάφος επιδεικνύοντας το σχετικό εκδοθέν εισιτήριό του, και ζήτησε από τον Κυβερνήτη, όταν το σκάφος αφιχθεί στον λιμένα Αθηνιού της Θήρας να μην αναχωρήσει την προγραμματισμένη ώρα 10.50 π.μ. για την νήσο Ανάφη, αλλά να παρατείνει τον απόπλου του σκάφους για τουλάχιστον μία ώρα, προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει αυθημερόν στην νήσο Ανάφη, μετά την εξέτασή του από οφθαλμίατρο της νήσου Θήρας.

Ο Κυβερνήτης ενημέρωσε τον επιβάτη ότι θα μπορούσε να εκτελεσθεί το δρομολόγιο επιστροφής στην νήσο Ανάφη με μία εύλογη χρονική καθυστέρηση, με κατανόηση και προς το σκοπό εξυπηρέτησής του να επιστρέψει αυθημερόν στον προορισμό του. Αντ’ αυτού ο επιβάτης αποβιβάσθηκε από το σκάφος με δική του πρωτοβουλία, το δε δρομολόγιο εκτελέσθηκε κανονικά προς τον λιμένα Αθηνιού της νήσου Θήρας.

Η Εταιρεία μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας, στηρίζοντας τους κατοίκους των άγονων γραμμών και σπεύδοντας σε παροχή βοήθειας έκτακτης μεταφοράς όταν υπάρχει ανάγκη, πολλώ μάλλον υγείας. Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό να ζητάει επιβάτης να εξασφαλίσει εκ των προτέρων την επιστροφή του στον προορισμό του, καθυστερώντας τον απόπλου σκάφους για άδηλο χρονικό διάστημα αφενός παρακωλύει την εξυπηρέτηση των λοιπών επιβατών, αφετέρου βαίνει πέραν των ανειλημμένων υποχρεώσεων της εταιρείας μας, που απορρέουν από τη Σύμβαση εξυπηρέτησης της συγκεκριμένης δρομολογιακής γραμμής.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...