Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Tο μοντέλο του Playboy KHLOE TERAE – το όνειρο κάθε άνδρα… στη Μύκονο

Tο μοντέλο του Playboy KHLOE TERAE – το όνειρο κάθε άνδρα… στη Μύκονο

Μπορεί κάθε κατεργάρης να επέστρεψε στον πάγκο του, αλλά στην Μύκονο εξακολουθούν να καταφτάνουν εντυπωσιακές γυναίκες που τις βλέπεις και …σου κόβεται η ανάσα!

Όπως η 28χρονη Khloe Terae, η οποία έχει καταλύσει σε ένα από τα 76 πολυτελή δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου Aegon, του μικρού “διαμαντιού” του ομίλου Marriott στο Καλό Λιβάδι, το οποίο δίνει έμφαση στις υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και lifestyle.

Η ξανθιά καλλονή από τον Καναδά είναι ένα από τα πιο σέξυ θηλυκά στο Instagram όπου διατηρεί πάνω από τρία εκατομμύρια followers αλλά και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα καθώς διαθέτει πανέμορφο πρόσωπο και καμπύλες που κολάζουν.

Η Khloe ξεκίνησε το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, ωστόσο η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν φωτογραφήθηκε για το Playboy και αναδείχτηκε σε “κουνελάκι” της χρονιάς.

H Καναδή κουκλάρα άφησε για λίγο τις ανέσεις του συγκροτήματος Aegon, φόρεσε ένα σούπερ σέξυ ολόσωμο μαγιώ και πόζαρε για το Mykonos Live TV.

H κοπέλα ξέρει πώς να τρελαίνει το ανδρικό κοινό και οι πόζες της στην κάμερα του Πέτρου Νάζου το αποδεικνύουν περίτρανα. Με τέτοιες καυτές παρουσίες σαν της Khloe δεν λέει να πέσει το θερμόμετρο στο νησί των Ανέμων!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Kalesma Mykonos ανοίγει 1 Μαΐου και καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μαζί το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα Μύκονος, 26 Απριλίου 2024 –  Το...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 23-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-603 της Λιμενικής Αρχής Σύρου, κατόπιν διαταγής του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος, πραγματοποίησε πρωινές ώρες...