Επιμελητήριο: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Small Places Big Dreams”

Η Mexoxo σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και την Πρεσβεία των Η.Π.Α στην Αθήνα ανακοίνωσαν, πριν λίγο καιρό, την έναρξη του προγράμματος “Small Places Big Dreams” το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και έχει ως στόχο να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες ενδυνάμωσης, εκπαίδευσης και διασύνδεσης σε 300 γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, της Γενικής Γραμματείας Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των ΕΝ.Π.Ε, ΚΕΔΕ, ΣΕΤΚΕ, του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Small Places Big Dreams” παρέχεται με τη συμβολή των Grow with Google, École hôtelière de Lausanne, Metropolitan College και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και θα προσφέρει στις γυναίκες του τουριστικού κλάδου εφόδια για να προσαρμοστούν στον αιφνίδιο ψηφιακό μετασχηματισμό που επέφερε ο COVID-19 ώστε να ενισχυθεί η αντοχή των επιχειρήσεών τους έναντι των επιπτώσεων της πανδημίας, με απώτερο σκοπό τη βιωσιμότητα και την οικονομική τους ανάπτυξη.

Το “Small Places Big Dreams” περιλαμβάνει την καθοδήγηση των ωφελούμενων από μέντορες προκειμένου να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και προβλήματα. Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν webinar από ειδικούς σε θέματα τουρισμού και digital marketing, αποκτώντας γνώση καθώς και ψηφιακές δεξιότητες.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του site της Mexoxo και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2021, όπου 300 γυναίκες θα επιλεγούν για να το παρακολουθήσουν.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, μπορείτε να συμπληρώσετε  την αίτηση συμμετοχής σας μέσω του συνδέσμου: https://www.mexoxo.com/small-places-big-dreams

Πηγή: cyclades24.gr