Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

2η στην Ευρώπη η εκπληκτική Μαρία Χριστίνα Μελανίτη στα Ilca 4 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα-4ος στα αγόρια ο Γιώργος Κυπραίος

Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για την ιστιοπλοΐα των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε σήμερα στην πόλη Ίζολα της Σλοβενίας. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Μαρία Χριστίνα Μελανίτη ανέβηκε στην στην δεύτερη θέση του βάθρου και κρέμασε το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ilca4. 

Η παριανή αθλήτρια  καθ΄όλη την διάρκεια  των αγώνων ήταν σταθερά μέσα στην πρώτη τριάδα και έδειχνε προσηλωμένη στον στόχο της απέναντι σε εκατό πενήτα δύο κορίτσια!!

Η Μαριτίνη Μελανίτη είχε φέτος μια απίστευτη σταθερότητα και αυτό το μετάλλιο κατακτήθηκε απόλυτα δίκαια και είναι επιβράβευση του κόπου και των θυσιών που έχει κάνει. 

Δυστυχώς ο Γιώργος Κυπραίος δεν κατάφερε να πάρει ένα μετάλλιο αν και βρέθηκε μια ανάσα από το χάλκινο,  όμως μη τρελαθούμε κιόλας απαξιώνοντας την τέταρτη θέση που κατέλαβε μεταξύ 243 αντιπάλων.  Είναι τεράστια επιτυχία και γι αυτόν.

Στην κατηγορία αγοριών ο Ηλίας Γαβιώτης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ήταν 34ος, ο Γρυπάρης Σταμάτης που αγωνίζεται πλέον με τον ΣΕΑΝΑΤΚ ήταν 47ος ενώ ο Ιωάννης Καλλίθρακας του Ναυτικού Ομίλου Πάρου ήταν 47ος στον χάλκινο στόλο.

Στα κορίτσια η Αντωνία Μιχαήλ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου πήρε την 37η θέση του ασημένιου στόλου και η Ιωάννα Λύδια Φαρούπου ήταν 34η στον χάλκινο στόλο.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι ευχές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων για της Άγιες ημέρες του Πάσχα Πηγή: cyclades24.gr