Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 17ης Απριλίου μέσω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας οι Συνταξιούχοι Πάρου

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 17ης Απριλίου μέσω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας οι Συνταξιούχοι Πάρου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 

Ανακοίνωση κάλεσμα 

Οι συνταξιούχοι και εδώ στα νησιά μας, για άλλη μια φορά βγαίνουμε στο δρόμο τού αγώνα Δεν κάνουμε πίσω, δεν συμβιβαζόμαστε , διεκδικούμε αυτά που με αίμα κατακτήσαμε ,για αυτά που πληρώσαμε, για αυτά που μας ανήκουν.

Όλοι μαζί μια γροθιά, θα αλλάξουμε τά πράγματα!!!

Είμαστε στο δρόμο του αγώνα και διεκδικούμε όλα μας τα αιτήματα, ό,τι μας έχουν με την βία όλα τα χρόνια αφαιρέσει. Δεν αντέχουμε την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την πείνα, την δυστυχία που μας έχουν επιβάλει εδώ και χρόνια διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις.

Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος! Η μη συμμετοχή και η μη διεκδίκηση της ικανοποιήσης των συγχρόνων αναγκών μας μεταφράζεται από κάθε κυβέρνηση σαν αποδοχή της αντιλαϊκής πολιτικής τους.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις μαζί με τα εργατικά σωματεία Απαιτούμε

Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που να ανταποκρίνονται στην πραγματική ακρίβεια.

Να καταβληθούν δώρα σε συνταξιούχους. Αυξήσεις σε όλες μας τις συντάξεις, τις συντάξεις χηρείας, στο επίπεδο που οι σύγχρονες ανάγκες των συνταξιούχων απαιτούν

Καταργήση της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Ενσωμάτωση της Προσωπικής Διαφοράς.

Να δοθούν τα αναδρομικά σέ όλους τους συνταξιούχους με πολιτική απόφαση, δίχως δίκες δικαστήρια και προαπαιτούμενα,

Απαιτούμε προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Κατάργηση κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης στην υγεία.

Να σταματήσει τώρα η συμμετοχή τής χώρας μας στα πολεμικά σχέδια τους

Επιτακτική είναι η ανάγκη του τερματισμού του πολέμου και η επιστροφή τώρα όλων των στρατευμένων παιδιών μας που είναι έξω από τά σύνορα μας.

Συμμετέχουμε δυναμικά στο κάλεσμα των οργανώσεων των εργαζομένων από όλη την Ελλάδα. Εκδηλώνοντας την αγανάκτηση μας για την ακρίβεια και τούς μισθούς- επιδόματα, στηρίζοντας την απεργία στις 17 Απριλίου σε όλη την χώρα. Οι αγωνιστικές αποφάσεις του Δημοσίου για συμμετοχή στην απεργία στις 17 είναι ελπιδοφόρα και χρειάζεται να δυναμώσει κι άλλο το απεργιακό μέτωπο με αποφάσεις συμμετοχής .

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Πάρου -Αντιπάρου να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις και να συμμετέχουν , μαζί με τίς οικογενειες τους , στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουμε την Τετάρτη στις 17 Απριλίου και ώρα 18:00 , στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους .

Μπορούμε να αλλάξουμε τά πράγματα!

Πάρος 15 Απριλίου 2024

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι ευχές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων για της Άγιες ημέρες του Πάσχα Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στους Δήμους των Κυκλάδων για ναυαγοσωστική κάλυψη Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου και με χρέωση του...