Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κατεδάφιση και απομάκρυνση των υλικών του ετοιμόρροπου Ξενοδοχείου του Αλυκού

Νάξος: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κατεδάφιση και απομάκρυνση των υλικών του ετοιμόρροπου Ξενοδοχείου του Αλυκού

Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας αναδόχου, για την κατεδάφιση και απομάκρυνση των υλικών του ετοιμόρροπου Ξενοδοχείου του Αλυκού, ανήγγειλε ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός.

Πρόκειται για ένα μισοτελειωμένο ξενοδοχείο, που από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, στέκει σαν κάτι “ξένο” στην περιοχή.

Θυμίζουμε πως το Πράσινο Ταμείο αποφάσισε στις αρχές του 2023 ομόφωνα την ένταξη του έργου κατεδάφισης, κατά προτεραιότητα, στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2».

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, μέσω ανάρτησής του, τόνισε τα εξής:

Ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατεδάφιση και απομάκρυνση των υλικών του ετοιμόρροπου Ξενοδοχείου του Αλυκού, έργο προϋπολογισμού 960.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην προστασία του ιδιαίτερου φυσικού κάλους κεδροδάσους του Αλυκού, στόχο που έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι ευχές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων για της Άγιες ημέρες του Πάσχα Πηγή: cyclades24.gr