Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Νάξος δεν είναι μόνο η Χώρα και οι παραλίες, είναι και τα ορεινά χωριά της! (vid)

Η Νάξος δεν είναι μόνο η Χώρα και οι παραλίες, είναι και τα ορεινά χωριά της! (vid)

Είναι αλήθεια πως το νησί της Νάξου είναι πολυδιαφημισμένο για τις πανέμορφες παραλίες του, τα πεντακάθαρα νερά της, το γραφικό κάστρο της στη Χώρα, τη γαστρονομία της, τους φιλόξενους ανθρώπους της.

Είναι αλήθεια όμως, ότι πολλοί από τους επισκέπτες της χειμώνα-καλοκαίρι, δεν είναι ενημερωμένοι για την Ορεινή Νάξο. Τα Ορεινά χωριά της.

Τι να πρωτοπείς, τι να πρωτογράψεις για αυτά.

Από που να ξεκινήσουμε δηλαδή και από που να τελειώσουμε. Από την Απείρανθο; Το Φιλώτι; Την Κωμιακή; Την Κόρωνο, Τον Λυώνα; Το Σκαδό; Είναι τόσα πολλά που μπορείς να γράψεις για την Ορεινή Νάξο. Από τον πολιτισμό τους, τα ήθη και έθιμά τους μέχρι και για την ασυναγώνιστη ομορφιά τους.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στην Κωμιακή, με αφορμή τον καθαρισμό του μονοπατιού, του Μυκηναϊκού Τάφου και πέρα από το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης δράσης, κατέγραψε μερικά πλάνα, τόσο από το σημείο εκείνο, όσο και από την Κόρωνο.

Διότι με το να προβάλουμε τα χωριά αυτά, μόνο καλό μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Τα χωριά αυτά χρειάζονται συστηματική προβολή και διαφήμιση, για να μπορέσουν έτσι οι τουρίστες και οι επισκέπτες να τα εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι ευχές του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων για της Άγιες ημέρες του Πάσχα Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στους Δήμους των Κυκλάδων για ναυαγοσωστική κάλυψη Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου και με χρέωση του...