Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

VIOΚΥΚΛΑΔΙΚΗ – Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες τώρα σε όλες τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα!

VIOΚΥΚΛΑΔΙΚΗ – Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες τώρα σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και στα Δωδεκάνησα!
  • ΒΙΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ – απολυμάνσεις απεντομώσεις, η Δύναμη στις Κυκλάδες!
  • Με επιστημονικό προσωπικό!
  • Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες, Ψεκασμοί | Κυκλάδες & Δωδεκάνησα!
  • ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ | ΑΝΤΙΠ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ τηλ: 6955 430460.

 Η VIO ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ με έδρα τη Σύρο δραστηριοποιείται επιτυχώς στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις, εδώ  και πολλά χρόνια. Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας στοχεύουν στη διατήρηση της υγιεινής και καθαριότητας του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού και, φυσικά, στη διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πελατών που μας χρειάζονται, να τους εξυπηρετούμε στην Σύρο και όλες τις Κυκλάδες.

Με αρωγό την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αλλά και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης/απεντόμωσης και μυοκτονίας, εγγυόμαστε για την παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων αποτελεσμάτων, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Εμπιστευθείτε τη VIO ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ και απαλλάξτε τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο από όλους τους… ανεπιθύμητους εισβολείς!

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση οικιών, καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών εγκαταστάσεων και την εφαρμογή ολοκληρωμένης υγειονομικής προστασίας από έντομα, μικρόβια και τρωκτικά. Χρησιμοποιούμε μη τοξικά και ακίνδυνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Επιπροσθέτως, όλες οι μέθοδοι που επιλέγουμε είναι πλήρως εναρμονισμένες με συστήματα ποιότητας ISO/HACCP. Και όλα αυτά, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, στην αποτελεσματικότητα των εργασιών μας!

Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και έχουν στόχο την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Οι εφαρμογές διενεργούνται με επαγγελματικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών μικροβιοκτόνων σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα απολυμαντικά ευρέως φάσματος.

Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Τήνος, Άνδρος, Κέα, Σίφνος, Κίμωλος, Ίος, Λέρος…!!!

Επιστημονικό προσωπικό, πιστοποίηση, επίσημοι συνεργάτες ΟΤΑ και ΝΠΔΔ. Διαθέτουμε κινητές μονάδες με βαν για άμεση και ταχεία πρόσβαση. VIO Kυκλαδική μια νησιωτική και Κυκλαδίτικη επιχείρηση που έχει κερδίσει τις καρδιές σας και το αξίζει!

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944903009

e-mail: giorgoszorbanos@gmail.com

Βιοτεχνολογία, Βιωσιμότητα, ΒιοΚυκλαδική!

 

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σήμερα το απόγευμα έκλεισε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 που έγινε στην Πάρο. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Κύθνου Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο θάνατος του Χάρη Μπελτεγρή, γραμματέα N.E....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας από τον Πλοίαρχο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, για περιστατικό θανάτου 70χρονης επιβάτιδας εντός του πλοίου. Η...