Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δημήτρης Ρούσσος – «Αμπάριζα»: το πρώτο του album κυκλοφορεί από την Inspiralpro Music!

Κυκλοφόρησε το πολλά υποσχόμενο album του Δημήτρη Ρούσσου με τίτλο «ΑΜΠΑΡΙΖΑ»  το οποίο αποτελείται από 10 τραγούδια, με υπογραφή σε μουσική και στίχους του ιδίου, βγαλμένα μέσα από μικρές καθημερινές ιστορίες της ζωής του!

Τα προσωπικά του βιώματα αποτελούν την πηγή έμπνευσης και εκφράζονται μουσικά και στιχουργικά άλλοτε με θυμό και λύπη κι άλλοτε με γλυκιά, νοσταλγική κι ονειροπόλα ματιά.

Με επιρροές από την ροκ,hip hop,ποπ,ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, ο Δημήτρης Ρούσσος μας ταξιδεύει με την φωνή του σε ένα μουσικό πάντρεμα διαφορετικό από ο,τι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και μας καλεί να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι των τραγουδιών του!

Την Κυριακή 21 Απριλίου κυκλοφορεί το καινούργιο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ»

Με επιρροές από την hip hop,ποπ, ροκ, ελληνική και ξένη μουσική σκηνή και καταγωγή από Μικρά Ασία και Πάρο, ο Δημήτρης Ρούσσος ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος στην κιθάρα και με τον καιρό ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Έφτασε μέχρι τα battles στο “The Voice”  του 2017 και σήμερα εκτός από μουσική  παραδίδει μαθήματα κιθάρας και personal training!

Τα προσωπικά του βιώματα αποτελούν την πηγή έμπνευσης και εκφράζονται μουσικά και στιχουργικά άλλοτε με θυμό και λύπη κι άλλοτε με γλυκιά, νοσταλγική κι ονειροπόλα ματιά.

Δέκα διαφορετικά τραγούδια στο album «ΑΜΠΑΡΙΖΑ» που κυκλοφορεί από την Inspiralpro Music με υπογραφή σε στίχους και μουσική του ιδίου.

«Αμπάριζα» YouTube playlist:

https://youtube.com/playlist?list=PL3tdMMKMCajOML0MtFYdR1cBdsJa74IGN&si=937DqWQq3USDeU_W

«Αμπάριζα» Spotify link:

https://open.spotify.com/album/3ceI8wOLMH8ZoQrnV6aNXX?si=UKWnvs0aTrizVwoXXk-75w

Δείτε το video clip από το τραγούδι «Εκείνη»:

https://youtu.be/h4i-nyV0MeY?si=hnuAc-ScF3Oej7rY

 Επίσης το video clip από το τραγούδι 

«Σαν Αστέρι Γυρίζεις»:

https://youtu.be/g5rvHcLZkJo?si=7y4upE8A87AZI2Gf

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Τήνου Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid Unesco Διαβάστε τι αναφέρει το ευχαριστήριο: Το διήμερο 27 & 29 Απριλίου το Tinos Section...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Φολέγανδρος: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων (ΦΩΤΟ) Στο πλαίσιο των έργων πλήρους ανακατασκευής των τριών (3) σχολικών συγκροτημάτων της Φολεγάνδρου, που πραγματοποίησε η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων για την Εργατική Πρωτομαγιά Εργαζόμενες και Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι,   Σήμερα είναι η μέρα του εργάτη, η μέρα του αγώνα....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Φορτωμένη μετάλλια επέστρεψε η Μύκονος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής! (vid) Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής αναδείχθηκε η...