Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τέλος στα δρομολόγια για το “Θεολόγος Π” – Πότε θα επιστρέψει

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος το Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π και χθες έδεσε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος ξεκινώντας την ετήσια ακινησία του.

Το πλοίο της Fast Ferries έχει φέτος να πραγματοποιήσει την πενταετία (special survey), που περιλαμβάνει εκτεταμένες επισκευές και ελέγχους κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πλοίο να παραμείνει εκτός δρομολογίων για μερικούς μήνες, καθώς από την προσεχή Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, θα εκτελεστεί ο πρώτος προγραμματισμένος δεξαμενισμός στην πλωτή δεξαμενή Piraeus I του ΟΛΠ στο Πέραμα.

Στην ίδια δεξαμενή θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος δεξαμενισμός, από τις 25 έως τις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεξαμενισμού θα αφαιρεθούν οι ελικοφόροι άξονες, οι οποίοι θα επανατοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεξαμενισμού. Παράλληλα θα γίνει πλήρης έλεγχος στα ύφαλα με παχυμετρήσεις στη λαμαρίνα.

Τέλος το Θεολόγος Π αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος, από τα μέσα Ιανουαρίου.

irafina.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» Συνεχίζονται με τάχιστους ρυθμούς το έργο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, στο...