Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τήνος: Φωτογραφικός διαγωνισμός Κοινότητας Κτικάδου

Το φετινό φωτογραφικό project της Κοινότητας Κτικάδου θα έχει τίτλο “Συμμετοχή στην φωτογραφική απεικόνιση των χωριών της Κοινότητας Κτικάδου” με θέμα φωτογραφίες που παρουσιάζουν και αναδεικνύουν τα χωριά της Κοινότητας Κτικάδου Τήνου, θα είναι δηλαδή λήψεις με δημιουργική προσέγγιση, από τα χωριά ΚΙΟΝΙΑ – ΚΤΙΚΑΔΟΣ – ΣΠΕΡΑΔΟΣ –ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ & ΧΑΤΖΗΡΑΔΟΣ.

Ο στόχος είναι η δημιουργία ημερολογίου της Κοινότητας Κτικάδου και η δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας. Οι 13 καλύτερες συμμετοχές θα ενταχθούν στο συλλεκτικό ημερολόγιο της Κοινότητας Κτικάδου του Δήμου Τήνου. Θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες. Η καλύτερη συμμετοχή θα διακοσμήσει το εξώφυλλο του ημερολογίου της Κοινότητας.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν
  2. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους φωτογράφους και λάτρεις της φωτογραφίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών κατά την ημερομηνία
    Δήλωσης Συμμετοχής.
  3. Αριθμός φωτογραφιών: Από 1 έως 10 φωτογραφίες έγχρωμες σε ψηφιακή μορφή, αρχείο .JPG (με φωτογραφική μηχανή ή με κινητό)
  4. Αποστολή φωτογραφιών με e-mail στο photocontest.ktikados@gmail.com . Στο κείμενο του email θα πρέπει να αναγράφονται σε 3 γραμμές οι πληροφορίες για κάθε αρχείο, δηλαδή, Όνομα αρχείου, Τοποθεσία και Ονοματεπώνυμο στα Ελληνικά, με πεζά, σωστά τονισμένα γράμματα και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  5. Κάθε φωτογράφος που θα διακριθεί, θα λάβει δωρεάν ένα αντίτυπο του ημερολογίου της Κοινότητας Κτικάδου Τήνου
  6. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και για τυχόν κλοπή φωτογραφιών η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη.
  7. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών, με τον όρο της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα αμοιβής τους.
    Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους.
    Η απόφαση της κριτικής επιτροπής θα είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση. Θα σταλθεί Δελτίο τύπου με τους νικητές στα ΜΜΕ (tinostoday, tinosnow, tinos24,κλπ).
    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 10-12-21 ώρα 12.00.
    Διευκρινίζεται ρητά ότι οι συμμετοχές που υποβάλλονται μετά την λήξη της προθεσμίας του διαγωνισμού, είναι αυτοδικαίως άκυρες.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Ή ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
    Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να παύσει, να τροποποιήσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη. Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία με τον αθλητικό σύλλογο ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ στα χωριά της Κοινότητας Κτικάδου, ξεκινώντας από τον οικισμό Σπεράδο, συνεχίζοντας στους οικισμούς Τριπόταμο, Κτικάδο, Χατζηράδο και καταλήγοντας στον οικισμό Κιονίων.
    Το όλο project δεν δημιουργεί καμία δαπάνη στον Δήμο Τήνου ούτε στην Κοινότητα Κτικάδου, καθότι τυχόν δαπάνες θα καλυφθούν με χορηγίες. Ολοκληρώνοντας η Πρόεδρος την εισήγησή της επί του ως άνω θέματος της ημερήσιας διάταξης, κάλεσε τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου να αποφασίσουν σχετικά με την πρωτοποριακή αυτή κίνηση της Κοινότητας.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην τροποποίησης παλαιότερης απόφασης προχώρησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, με θέμα τη «Σύσταση Γραφείων Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας». Συγκεκριμένα, συστήνονται πολλά Γραφεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, έδωσε το δικό του μήνυμα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα μιλώντας στον ANT1.   Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...