Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο: Παντρεύτηκε ο Mr Tropicana, Σταμάτης Δακτυλίδης!

Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο του Σταμάτη και της Έλλης

Ο γνωστός επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης παντρεύτηκε πριν λίγη ώρα την εκλεκτή της καρδιάς του Έλλη σε ένα υπέροχο Μυκονιάτικο σκηνικό

Ένας γάμος ξεχωριστός! Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του ιερού μυστηρίου πριν λίγη ώρα στο νησί κλέβει την παράσταση στα μέσα του φθινοπώρου.

Γαμπρός ο γνωστός επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης  με την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του παντρεύτηκε την πανέμορφη και εκλεκτή της καρδιάς του Έλλη.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι το απόγευμα  με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση Μυκόνου καθώς η μέρα ήταν μαγική.

Νύφη  και γαμπρός αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και την υπέρλαμπρη νύφη συνόδευαν παραλιακοί οργανοπαίχτες της Μυκόνου.

Ένας παραμυθένιος γάμος  σε όμορφο σκηνικό που απόλαυσαν οι καλεσμένοι!

Από την υπέροχη διακόσμηση μέχρι το εντυπωσιακό και άκρως ρομαντικό, προσεγμένο, δουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια νυφικό.

Οι καλεσμένοι έζησαν μοναδικές στιγμές με το ζευγάρι να περνάει με αγαπημένα του πρόσωπα την πιο όμορφη και ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους ενώ το γλέντι είναι ήδη σε εξέλιξη.

Να ζήσετε!!!

Πηγή: cyclades24.gr