Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μανόλης Ορφανός: Τρία χρόνια και προχωράμε ακόμη πιο δυνατά και πιο ψηλά

Μανόλης Ορφανός: Τρία χρόνια και προχωράμε ακόμη πιο δυνατά και πιο ψηλά

Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από την ίδρυση του συνδυασμού μας «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασία».

Στις 07/11/2018, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, με επικεφαλής τον Μανόλη Ορφανό, μια ομάδα με αξίες και ιδανικά, μια ομάδα με κοινά όνειρα, αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Θήρας, με στόχο να δώσει στους συμπολίτες μας την Σαντορίνη που τους αξίζει.
Στην πορεία αυτή, συναντήσαμε πολλές δυσκολίες και πήραμε πολλές χαρές.

Συνεργαστήκαμε ως συνδυασμός της αντιπολίτευσης με την νέα Δημοτική αρχή παραμερίζοντας το προσωπικό μας συμφέρον και βάζοντας μπροστά το συλλογικό.
Συμμετείχαμε και συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στην διαχείριση δύο δημοτικών επιχειρήσεων (ΔΑΠΠΟΣ, ΔΕΥΑΘ) με επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν φοβηθήκαμε τις ευθύνες μας και αναδείξαμε με το έργο και τις πράξεις μας πως όταν θέλουμε, όλοι μαζί μπορούμε.

Με την συμπλήρωση των τριών ετών από την ίδρυση του συνδυασμού μας, έγινε αντιληπτό στους πάντες μια νέα πολιτική συμπεριφορά, που περιλαμβάνει σχέδιο, προγραμματισμό, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα μας διευρύνεται κάθε μέρα από συμπολίτες μας που πιστεύουν σε εμάς και έχουν και εκείνοι τους ίδιους στόχους και τα ίδια όνειρα.
Αυτή είναι η μοναδική μας προσδοκία.
Να πετύχουμε όλοι μαζί πολλά τα επόμενα χρόνια.

Να αναδείξουμε το νησί μας σε πρωταγωνιστή και τους πολίτες στου νησιού μας κυρίαρχους στην νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας.
Είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα πετύχουμε γιατί μας αξίζει.

«Σε αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται».
Γιώργος Σεφέρης.

Μανόλης Ορφανός
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην τροποποίησης παλαιότερης απόφασης προχώρησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, με θέμα τη «Σύσταση Γραφείων Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας». Συγκεκριμένα, συστήνονται πολλά Γραφεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, έδωσε το δικό του μήνυμα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα μιλώντας στον ANT1.   Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...