Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: Το νέο hot spot στην αγορά εξοχικής κατοικίας

Iσχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον, έντονη ανοικοδόμηση και άνοδος των τιμών, είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την αγορά ακινήτων της Πάρου, από τα δημοφιλέστερα νησιά για την αγορά εξοχικής κατοικίας. Σύμφωνα με την prop tech εταιρεία Prosperty, στο νησί, το απέραντο λευκό χρώμα που κυριαρχεί, με τις μπλε πινελιές αποτελούν την επιτομή της κυκλαδίτικης ομορφιάς.

Η Prosperty καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε νησιά όπως η Πάρος, η Μύκονος και η Σαντορίνη, να καταχωρίσουν το ακίνητό τους εδώ έως την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 π.μ.

Με το βλέμμα στους Ελληνες της διασποράς 

Πώς μπορεί όμως να πουλήσει ή να αγοράσει κάποιος ένα ακίνητο σε Πάρο, Μύκονο ή Σαντορίνη, γνωρίζοντας ότι θα κάνει μία αξιόπιστη αγορά από τη μία ή θα αναθέσει την πώληση του ακινήτου σε κάποιον με εγγυημένα αποτελέσματα; 

Η απάντηση βρίσκεται στην πρόσφατη συνεργασία της Prosperty με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Εταιρικών Συνεργατών του “The Hellenic Initiative”. 

Το “The Hellenic Initiative” αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2012 από μέλη της ελληνικής διασποράς, για να υποστηρίξει την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Η Prosperty βοηθά τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων της Διασποράς, να αγοράσουν ένα αξιόπιστο ακίνητο στην πατρίδα τους και έχει φέρει την επανάσταση στην ψηφιοποίηση της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα.

Ο κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της Prosperty, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όλα ξεκίνησαν από την απλή ερώτηση. Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα ακίνητο στην Ελλάδα; Ειδικά κάποιος που μπορεί να μένει χιλιάδες μίλια μακριά; 
Στην Prosperty στοχεύουμε στη ψηφιοποίηση του Real Estate στην Ελλάδα. Συλλέγουμε και πιστοποιούμε περισσότερα από 200 δεδομένα για κάθε ένα ακίνητο, συγκεντρώνουμε και ψηφιοποιούμε τα έγγραφα του, παρουσιάζουμε το ακίνητο με εντυπωσιακό τρόπο και δίνουμε δεδομένα στον αγοραστή για να γνωρίζει τις σημερινές αξίες στην περιοχή για αντίστοιχα ακίνητα, καθώς και τεχνολογικά εργαλεία για να “περπατήσει” μέσα στο ακίνητο, να ζητήσει να πάει να το δει, εάν είναι στην Ελλάδα, να κάνει απευθείας προσφορά στον ιδιοκτήτη και να διαπραγματευτεί online. Τέλος και πιο σημαντικό, του δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της διαδικασίας του συμβολαίου, εάν αυτό τρέξει μέσα από τις end-to-end υπηρεσίες μας. Και όλα αυτά, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για πετυχημένη μεταβίβαση του ακινήτου στους νέους ιδιοκτήτες στο τοπικό κτηματολόγιο.

H πλατφόρμα της Prosperty φέρνει όλες τις υπηρεσίες ενός μεσίτη, δικηγόρου, μηχανικού και συμβολαιογράφου να συντονίζονται ψηφιακά, παρέχοντας μια διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία! Και για όποιον το επιθυμεί μετά την αγορά, η εταιρεία αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου όπως και την εγγυημένη του μίσθωση”.

Γιατί στην Πάρο 

Η Πάρος συνδυάζει τα πάντα: πολυκοσμία και ησυχία, θρησκευτική κατάνυξη και ξέφρενη διασκέδαση, ξεκούραση και δεκάδες διαφορετικές δραστηριότητες. 

Από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και πηγή προσέλκυσης τουριστικού ρεύματος στο νησί είναι η Παναγία η Εκατονταπυλιανή, γνωστή και ως “Αγιά Σοφιά του Αιγαίου”, η οποία πήρε το όνομα της από τις 100 πύλες που διαθέτει. 

Επίσης το νησί είναι γνωστό για την Παροικιά και τη Νάουσα. Η Παροικιά είναι η κλασική πρωτεύουσα ενός αυθεντικού κυκλαδίτικου νησιού. Πέρα από το λιμάνι και τους χαρακτηριστικούς μύλους, διαθέτει πληθώρα επιλογών για διασκέδαση. Η γραφική Νάουσα ως παλιό ορμητήριο των πειρατών, αποτελεί ιδανική επιλογή για ρομαντικές βόλτες, καθώς και αγαπημένο προορισμό για διασκέδαση.

Στην Πάρο, υπάρχει και η Κοιλάδα των Πεταλούδων. Πρόκειται για ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο με πυκνή βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Εκεί, κάθε καλοκαίρι μαζεύονται εκατομμύρια πεταλούδες (Jersey Tiger Moths) και δημιουργούν ένα φυσικό υπερθέαμα που θα σου μείνει αξέχαστο.

Επίσης η Πάρος ως γνήσιο τέκνο των Κυκλάδων, διαθέτει πανέμορφες παραλίες για να χορτάσεις θάλασσα. Αν είσαι λάτρης του windsurfing θα λατρέψεις την Χρυσή Ακτή και την Πούντα. Πρόκειται για χαρακτηριστικές παραλίες με ιδανικές συνθήκες αέρα, τις οποίες τιμούν δεόντως από όλα τα μέρη του κόσμου. Από την άλλη, δε γίνεται να μην επισκεφθείς τις Κολυμπήθρες, μία παραλία σπάνιας ομορφιάς, με βράχια από γρανίτη σε περίεργα σχήματα. 

Τέλος σε απόσταση μόλις 10 λεπτών βρίσκεται η Αντίπαρος, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί διεθνή πόλο έλξης. Άλλωστε ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του, Ρίτα Γουίλσον, διαθέτουν σπίτι εκεί και την επισκέπτονται συχνά. Όσοι γνωρίζουν και έχουν επισκεφτεί το νησί υποστηρίζουν ότι η Αντίπαρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και συναγωνίζεται με την Πάρο σε ομορφιά, όσο και σε επιλογές διασκέδασης.

Δείτε ενδεικτικά ακίνητα στην Πάρο 

Βίλα Πάρος 280 τ.μ

πιν

πιν

pin

πιν

πιν

πιν

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στην Πάρο πατήστε το  “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Διαμέρισμα Πάρος 79 τ.μ.

πιν

πιν

πιν

πιν

πιν

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στην Πάρο πατήστε το “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μονοκατοικία Πάρος 175 τ.μ. 

πιν

πιν

πιν

πιν

πιν

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στην Πάρο πατήστε το “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μονοκατοικία Πάρος 170 τ.μ.

πιν

πιν

πιν

πιν

πιν

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στην Πάρο πατήστε το “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Διαμέρισμα Πάρος 130 τ.μ.

πιν

πιν

πιν

πιν

pin

Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο στην Πάρο πατήστε το “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

capital.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επτά κορίτσια και δέκα αγόρια ιστιοπλόοι από τις Κυκλάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στους Πανελλήνιους αγώνες πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα Optimist για το 2024. Τους...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Κέφι, χορός, βιολιά και καλή παρέα! – Αυτός ήταν και φέτος το συστατικό στον Κούρο Μελάνων (pics – vid) Τι να πει κανείς...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Σήμερα 7/5/2024 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα κυρίου Νομικού και μετά από πρότασή του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Α΄Βραβείο για το Γυμνάσιο Νάουσας στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» Με Α΄Βραβείο στην κατηγορία των Σποτ, διακρίθηκε το Γυμνάσιο...