Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή για το Νοσοκομείο Σύρου από επισκέπτη του νησιού

Ακόμα ένα ευχαριστήριο για το νοσοκομείο Σύρου από επισκέπτη του νησιού μέσω της ιστοσελίδας μας Cyclades24.

Υπάρχουν όπως βλέπουμε και οι άνθρωποι που εκτιμούν τον αγώνα των νοσηλευτών και ιατρών των Νοσοκομείων της χώρας, ιδιαίτερα των νησιών μας, όπου την τουριστική περίοδο είναι τόσο “φορτωμένα” και όμως … είναι εκεί και βοηθούν με όλη τους την ψυχή.

Μπράβο και από εμάς. 

Ακολουθεί το ευχαριστήριο

“Θα ήθελα μέσω της ιστοσελίδας σας Cyclades24 να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο Σύρου και συγκεκριμένα τους θεράποντες ιατρούς που ανελαβαν την περίπτωσή μας.

Πιο συγκεκρίμενα παραθέτω τα εξής:

Με την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή επιθυμώ να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό του Νοσοκομείου της Σύρου και συγκεκριμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. 

Πριν από 3 εβδομαδές και ενώ βρισκόμουν με τα παιδιά μου σε διακοπές στη Σύρο η μόλις 17 μηνών κόρη μου χτύπησε τα μπροστινά δοντάκια της με αποτέλεσμα να ανασηκωθούν. Φθάνοντας το γρηγορότερο δυνατό στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομειο και ενώ όλα τα μέτρα για την πανδημία είναι σε απόλυτη ισχύ η νοσηλεύτρια που μας υποδέχτηκε σε λίγοτερο απο 1 λεπτό είχε καταφέρει να με καθησυχάσει για την περίπτωσή μας και να δρομολογήσει όλη την διαδικασία.

Για καλή μας τύχη η επιμονή της ειδικευόμενης χειρουργικής Καρασμάνη Χριστίνας να βρει την Οδοντίατρο του νοσοκομείου με έβγαλε από επιπλέον μπελάδες. Πράγματι σε λιγά λεπτά η Οδοντίατρος Βούρτση Δέσποινα με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και προσήλωση στο λειτούργημά της προχώρησε με την βοηθεια της Καρασμάνη Χριστίνας σε ανάταξη των δοντιών εκεί που νόμιζα οτι τα είχαμε χάσει.

Το ενδιαφέρον της δε τις επόμενες μέρες για την πορεία του παιδιού ήταν κάτι που δεν το συναντάς στο χώρο της υγείας, γνωρίζοντας εκ των έσω μιας και εγώ είμαι επαγγελματίας υγείας. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπερτονίσω το γεγονός πως η κα Βούρτση αφιχθείσα στα επείγοντα για το περιστατικό ευθύς αμέσως κατέστη σαφές στο προσωπικό  πως είτε εφημερεύει είτε όχι οταν υπάρχει περιστατικό θα την καλούν οπως και να χει. Αυτό και μόνο καταστά ξεχωριστό τον γιατρό που κάνει λειτούργημα και έχει αυξημένη συνείδηση του καθήκοντος. 

Δύο μέρες μετά δυστυχώς είχαμε και δεύτερη πτώση με αποτέλεσμα να σκιστεί το φρύδι της μικρούλας και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ιατρό που ανέλαβε τα ράμματα. Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα της. 

Φθάνοντας στο τέλος της επιστολής μου και συγκρίνοντας την εμπειρία μου από το δημόσιο Νοσοκομείο Σύρου με την εμπειρία μου απο μεγάλη ιδιωτική παιδιατρική κλινική της Αθήνας καταλήγω στο συμπέρισμα πως στο μεν Δημοσιο Νοσοκομειο αντιμετωπιστήκαμε ως άνθρωποι από ανθρώπους-επιστήμονες-λειτουργούς ενώ από το ιδιωτικό ως πελάτες που αφού περάσαμε το κατώφλι η περίπτωση μας αν και απλή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και παρακολούθησης η οποία σημειωτέον γινόταν απ την πορτα του δωματίου- γιατι πρέπει να πλήρωσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον στην Δημόσια Υγεία μας και στους επαγγελματίες υγείας καλή δύναμη στο έργο τους.”

Με εκτίμηση,

Σοφία Γεωργακοπούλου

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Αμερικανός Youtuber που κάνει live στα ελληνικά γήπεδα και αποθεώνεται από τους φιλάθλους [vids] Ο «Emekareacts» επισκέπτεται γήπεδα ανά τον κόσμο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπισκόπο Jan Romeo PAWŁOWSKI, Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος – Φονική Συμπλοκή: Ελέγχους σε λιμάνι και αεροδρόμιο για να μην διαφύγει ο δράστης Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στο σφυρί βγαίνει ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων 1.677,71 τ.μ., σε αγροτεμάχιο 3.201,31 τ.μ., με πρόσοψη στην κοινοτική οδό Χώρας – Καραβοστάση, στο νησί της...