Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Travel + Leisure»: Προτείνει Μήλο, Μύκονο και Τήνο για ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς

Αφιέρωμα του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure» χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως ιδανική επιλογή για το «ταξίδι του μέλιτος» ως έναν από τους κορυφαίους- και μάλιστα- «ονειρεμένους» προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο συγκεκριμένο άρθρο προτρέπει σε νεόνυμφους να διαλέξουν στην χώρα μας για μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις, προτείνοντας τέσσερα ελληνικά νησιά.

«Σίγουρα, ο κατάλογος είναι ατελείωτος όσον αφορά τους τέλειους προορισμούς για μήνα του μέλιτος, αλλά ένας παραμένει στην κορυφή της λίστας με το χρόνο και είναι η Ελλάδα. Χάρη στην άφθονη ηλιοφάνεια, τα πολιτιστικά αξιοθέατα, το παγκόσμιας κλάσης φαγητό και την υπερβολικά ρομαντική θέα της, η Ελλάδα είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο μέρος όταν πρόκειται για μήνα του μέλιτος. Είστε έτοιμοι να κάνετε την απόδρασή σας στο μεσογειακό έθνος;», αναφέρει το αφιέρωμα του περιοδικού.

 

Τα τέσσερα νησιά που προτείνει στους αναγνώστες του για το 2023 το περιοδικό «Travel + Leisure» είναι η Μήλος, η Μύκονος, η Τήνος και η Κρήτη.

Τα 4 νησιά για ιδανικό «ταξίδι του μέλιτος»

Μήλος

«Η Μήλος είναι ένα νησί αρκετά μακριά από την πεπατημένη. Περιπλανηθείτε στο νησί πηγαίνοντας από παραλία σε παραλία και ολοκληρώστε την κάθε ημέρα με ένα ποτήρι κρασί με νόστιμα πιάτα θαλασσινών», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Μύκονος

«Το μικροσκοπικό αυτό νησί είναι μεγάλο σε παραθαλάσσια γλέντια. Ημερήσια πάρτι στις παραλίες και στα ολονύχτια κλαμπ, ψώνια στα Ματογιάννια και διαμονή σε μερικά από τα πια κομψά ξενοδοχεία της Ευρώπης» αναφέρει το άρθρο, τονίζοντας πως η Μύκονος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα καθώς είναι γνωστή διεθνώς ειδικά για ζευγάρια που θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες μέσα στην πολυτέλεια.

Τήνος

«Το νησί είναι γνωστό ως η “πνευματική καρδιά της Ελλάδας” χάρη στις άφθονες εκκλησίες και τις θρησκευτικές γιορτές του. Δεν είναι τόσο γνωστό στους τουρίστες, αλλά αυτή είναι η πραγματική ομορφιά του. Είναι ένα από τα αγαπημένα των Ελλήνων για εγχώριες αποδράσεις και προσφέρει άνετη ακτογραμμή. Το νησί διαθέτει λιγότερα θέρετρα από άλλα, αλλά οι νεόνυμφοι μπορούν (και πρέπει) να αναζητήσουν εταιρείες ενοικίασης σπιτιών» υπογραμμίζει για την Τήνο.

Κρήτη

Τέλος, για την Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, με μοναδική ποικιλία τουριστικών θερέτρων και επιλογών για κάθε προτίμηση από ήρεμα και απόμερα μέρη μέχρι κοσμοπολίτικα κλαμπ, αναφέρει: «Η Κρήτη έχει πολλά για να κάνει κανείς. Είναι ένα μέρος όπου οι νεόνυμφοι μπορούν πάντα να μείνουν απασχολημένοι ελέγχοντας ιστορικά μνημεία, τρώγοντας σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά, κάνοντας ψώνια, κάνοντας πεζοπορία και πάει λέγοντας. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε τα αρχαία μνημεία και τα παραδοσιακά χωριά της για μέρες ή ακόμα και εβδομάδες για έναν μήνα του μέλιτος που ίσως θα θελήσετε να κρατήσει για πάντα».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Σίσσυ Φειδά σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη της στη Μύκονο (vid) Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάσχα στη Μύκονο για την ξανθιά καλλονή Μαίρη Βυτινάρος (vid) Στην Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το εντυπωσιακό μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος. Η κάμερα του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.  Χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνελήφθη χθες (Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024) το απόγευμα στην Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 58χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός σε βάρος...