Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη της Ανθής Χαλκιά υποψήφιας βουλευτού Κυκλάδων στη Σαντορίνη

Επίσκεψη της Ανθής Χαλκιά υποψήφιας βουλευτού Κυκλάδων στη Σαντορίνη

Στα πλαίσια της προεκλογικής της δραστηριότητας η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ Ανθή Χαλκιά πραγματοποίησε επίσκεψη στις 8 και 9 Μαίου στην Σαντορίνη.

Η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε την Δευτέρα 8 Μαιου με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα .

Η κ.Χαλκια επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Θήρας όπου ενημερώθηκε πλήρως απο την Διοικήτρια Μπορμπουδάκη Ελένη για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία στο νησί της Σαντορίνης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η κ.Χαλκια συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Θήρας της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησαν οργανωτικά θέματα που αφορούν τις εκλογές της 21ης Μαίου.

Την Τρίτη 9 Μαίου η υποψήφια βουλευτής έκανε συναντήσεις με επιχειρηματίες του νησιού και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική ζωή του νησιού με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Στο τέλος της περιοδείας της η κ. Χαλκιά δήλωσε: Η Σαντορίνη είναι ένας από τους διεθνώς αναγνωρισμένους τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο των Κυκλάδων αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Η στήριξη μας μέχρι τώρα στα προβλήματα της Σαντορίνης ήταν άμεση και το ίδιο θα συμβεί και μετά τις εκλογές της 21ης Μαίου.”

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...