Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στο θέατρο Απόλλων της Σύρου η χορωδία του ΠΣ Αρχίλοχος Πάρου

Στο θέατρο Απόλλων της Σύρου η χορωδία του ΠΣ Αρχίλοχος Πάρου

 
Στο επιβλητικό θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης Σύρου τραγούδησε η χορωδία του ΠΣ Αρχίλοχος, στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών.
 
“Η παρουσίαση της χορωδίας μας απέσπασε θερμές κριτικές και όλοι μας νιώσαμε βαθιά ικανοποίηση και ενθουσιασμό από αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Στις αποσκευές μας και η παρτιτούρα της χορωδιακής επεξεργασίας του τραγουδιού “Αργυρώ“.
Η πρώτη έκδοση χορωδιακού τραγουδιού στην Πάρο η οποία δωρίστηκε σε όλες τις συμμετέχουσες χορωδίες και στους διοργανωτές.
Μεγάλη μας τιμή στο κοινό του θεάτρου η παρουσία του Νίκου Σαρρή, ο μελοποιός της Αργυρώς και πρώτος μαέστρος της χορωδίας του Αρχίλοχου.
Ευχαριστώ τον ΠΣ Αρχίλοχο για την στήριξη του και συγχαίρω θερμά όλους τους χορωδούς για την αφοσίωση τους και την δυναμική τους παρουσία καθώς και την Ωραία Πάτκου που μας συνοδεύει στο πιάνο.
Μα επιτρέψτε μου εδώ να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις κυρίες της χορωδίας μας που είναι νέες μανούλες και συμμετέχουν στην ομάδα μας μαζί με τα μικρά τους. Οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συμμετοχή μας σε τέτοιες δράσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση.
 
Η Χορωδία του ΠΣ Αρχίλοχου αγαπά το πολυφωνικό τραγούδι και περιμένει με χαρά νέα μέλη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.”
Για πληροφορίες: Κωνσταντίνα Ανδρεάκου 6999022229.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (pics – vid) Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο το πρωί, έγινε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διάλεξαν την Μύκονο για να περάσουν το φετινό Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα Δημάρχου Θήρας Νίκου Ζώρζου για το Πάσχα Διανύοντας τη Μ. Εβδομάδα με την ιερή μας παράδοση να ιστορεί την πορεία του Χριστού προς...