Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανακοίνωση του Συνδυασμού “Σαντορινιό Όραμα” του Αντώνη Σιγάλα για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Ανακοίνωση του Συνδυασμού “Σαντορινιό Όραμα” του Αντώνη Σιγάλα για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Με τον συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” θα πορευτεί στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Θήρας, κ. Αντώνης Σιγάλας.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το όνομά του συνδυασμού του, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, θα στελεχωθεί από έμπειρους ανθρώπους, που λαμβάνουν εμπιστοσύνης από τον Δήμαρχο Θήρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αντώνη Σιγάλα:

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες

Σας έχω διαβεβαιώσει ότι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας προς όφελος των δημοτών μας μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Αυτό αποτελεί για μας προτεραιότητα και χρέος απέναντι σας.

Είχα επίσης δεσμευθεί, ότι η εκκίνηση της διαδικασίας συγκρότησης και ανακοίνωσης του Συνδυασμού μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα γίνει μετά το πέρας των εθνικών εκλογών και αφού έχει εκφραστεί ανεπηρέαστα η βούληση όλων μας για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου .
Συνεπής στη δέσμευσή μου ανακοινώνω ότι από σήμερα το “Σαντορινιό Όραμα” ανοίγει πανιά με ρότα την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

“Σαντορινιό Όραμα” είναι το όνομα του Συνδυασμού μας, τον οποίο φιλοδοξούμε να στελεχώσουμε, με ότι πιο δυναμικό, δημιουργικό και ικανό διαθέτουν η Σαντορινιά και η Θηρασιώτικη κοινωνία.
Οι επιλογές μας γίνονται με κριτήριο την αξιοσύνη και τη διάθεση για προσφορά της καθεμιάς και του καθενός που επιθυμεί να ενταχθεί στο Συνδυασμό μας.

Με ικανά στελέχη, με επεξεργασμένο πρόγραμμα, με στρατηγική και όραμα θα διεκδικήσουμε τη δική σας υποστήριξη και επιδοκιμασία στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

Η φιλοδοξία μας να βρεθούμε στο τιμόνι του δήμου και την επόμενη πενταετία πηγάζει αποκλειστικά από τη διάθεσή μας για προσφορά και από ανιδιοτελή αγάπη για τα νησιά μας.

Αποκλειστικός μας στόχος είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και να συμπορευτούμε για τα πέντε επόμενα χρόνια στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Να σηκώσουμε ακόμη ψηλότερα τη Σαντορίνη και τη θηρασιά !

Το Μπορούμε !

Με τη δική σας στήριξη θα το κάνουμε πράξη.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...