Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φιλώτι απέκτησε ηλεκτροφωτισμό

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φιλώτι Νάξου απέκτησε ηλεκτροφωτισμό. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης και λειτουργίας πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, έργο το οποίο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Έτσι, το γήπεδο ποδοσφαίρου του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου θα είναι στο εξής διαθέσιμο και λειτουργικό για την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, η οποία ολοκληρώνει την πλήρη αναβάθμιση της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης μετά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα πριν από μερικά χρόνια. 

Με την ολοκλήρωση του έργου και με αφορμή την επίσκεψη στο χώρο του γηπέδου του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία υπάγεται από το Φιλώτι Νάξου έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Γιάγκος Γρατσίας της φωτογραφίας…δεν είναι μια προεκλογική υπόσχεση. Ολοκληρώθηκε!
 
Η Περιφερειακή αρχή Νοτίου Αιγαίου, πιστή πάντα στην πολιτική που έχει χαράξει ο Περιφερειάρχης μας κ. Χατζημαρκος και ο χωρικός Αντιπεριφερειαρχης μας κ. Λεονταριτης, πάντα μετουσιώνει τις υποσχέσεις της, σε έργα!
 
Το Φιλώτι της Νάξου χρειαζόταν τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου για την επέκταση του ωραρίου προπονήσεων για τους νεαρούς αθλητές του και η περιφερειακή αρχή είναι πάντα κοντά σε όλες τις προσπάθειες αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των νησιωτών μας!
 
Η δέσμευση μου απέναντι στους συμπολίτες μου είναι μια: “Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δραστήρια και αρωγός σε όλα τα έργα και όλες τις εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των νησιών μας!”

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ξεκινάει από την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου και επίσημα η φετινή αντιπυρική περίοδος η οποία θα έχει διάρκεια – όπως κάθε χρόνο – μέχρι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σήμερα το απόγευμα έκλεισε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 που έγινε στην Πάρο. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Κύθνου Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο θάνατος του Χάρη Μπελτεγρή, γραμματέα N.E....