Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “Συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες – Η αντιπολίτευση επενδύει στον πόνο των πυρόπληκτων”

Η ανύπαρκτη μέχρι πρότινος αντιπολίτευση , αφού χρησιμοποίησε ότι fake news  υπήρχε για να χτυπήσει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κτίζει τώρα την αντιπολιτευτική της πολιτική , την ώρα που ακόμη υπάρχει ο τιτάνιος αγώνας όλων , πάνω στις πυρκαγιές.

Γνωστή η τακτική τους. Επενδύουν πολιτικά στον πόνο των πυρόπληκτων και στην καταστροφή του περιβάλλοντος , την ώρα που οι ίδιοι σε παρόμοιες καταστάσεις έκαναν την χειρότερη διαχείριση αντιμετώπισης .

Αυτοί μπορεί να ξεχνούν οι πολίτες όμως όχι!

Τούτες τις δύσκολες ώρες δεν χρειάζονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις για μας.

Η κυβέρνηση , με μπροστάρη τον πρωθυπουργό , δίνει μάχη για να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα και να μειώσει στο ελάχιστο την όποια οικολογική καταστροφή.

Οι ώρες είναι δύσκολες και απαιτείται ομαδική προσπάθεια και συνεργασία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπεύθυνα , με συνεχή ενημέρωση πληροφόρησε και πληροφορεί τους πολίτες λέγοντας τους την αλήθεια και ζητώντας συγνώμη για τυχόν λάθη που έγιναν στη διαχείριση μιας πρωτόγνωρης  κατάστασης. Υπήρχαν ταυτόχρονα πάρα πολλές και διάσπαρτες φωτιές σε όλη την Ελλάδα.  Η κατάσταση ήταν και συνεχίζει να είναι δύσκολη.

Συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες συνανθρώπους μας και συγχαίρουμε την προσπάθεια όλων όσων συμμετέχουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. 

Είμαστε βέβαιοι , όταν τελειώσει και αυτή η δοκιμασία , η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες και θα φροντίσει άμεσα για την αναδάσωση των καμένων περιοχών , όπως άλλωστε ανακοίνωσε και δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του προς τους πολίτες όλης της χώρας.

Αφήνουμε την αντιπολίτευση να επενδύει , πολιτικά , στην καταστροφολογία και στο διχασμό.

Τέλος όποιος άκουσε σήμερα την εισήγηση του πρωθυπουργού ,στο υπουργικό συμβούλιο, σε σχέση με τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες , κατανοεί για ποιον λόγο ο πρωθυπουργός  υπερέχει συντριπτικά σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των άλλων αρχηγών των κομμάτων.!! 

ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την σύνδεση της κλασικής μουσικής με τη φυσική ομορφιά και την ζώσα μουσική παράδοση του νησιού αναδεικνύει το φετινό Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής «MuSifanto» που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η ενημέρωση του λιμενικού για τον 80χρονο ψαρά που αγνοούταν χθες το βράδυ στην Αντίπαρο Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο – Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός Ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, στις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μουσείο Προϊστορικής Θήρας: 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης στην Ελλάδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 τα εγκαίνια της 1ης Μπιενάλε...