Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης Κέας “Ενωμένοι με νέα προοπτική”

Το πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης Κέας “Ενωμένοι με νέα προοπτική”

Παρουσιάστηκε μέσα από το site της Δημοτικής Παράταξης Κέας “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ “ το Πρόγραμμα και οι μέχρι στιγμής συμμετέχοντες υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στο συνδυασμό επί κεφαλής είναι ο Γιάννης Ευαγγέλου, Έπαρχος Κέας και Κύθνου και πρώην Δήμαρχος Κέας.

Το πρόγραμμα έχει δεκατέσσερις ενότητες:

Οικονομική Διαχείριση του Δήμου.
Παιδεία – Υγεία.
Νερό και Ύδρευση.
Περιβάλλον.
Τουρισμός.
Αγροτική Ανάπτυξη.
Πολιτισμός και Άθληση.
Καθημερινότητα.
Υποδομές
Κτίρια του Δήμου.
Χωρική και Οικιστική Οργάνωση –ΣΧΟΟΑΠ.
Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.
Προτάσεις για τροποποιήσεις στη μελέτη NATURA 2000.
Μακρόνησος (ή νησί της Ωραίας Ελένης). Ιδιοκτησιακά, χρήση γής.

Το πρόγραμμα αυτό έχει κατεύθυνση την ανάπτυξη, αξιοποιώντας τους παραγωγικούς τομείς, τουρισμό και αγροτική παραγωγή, με αλληλοϋποστήριξη του ενός από τον άλλο, και με βασικό προσανατολισμό τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του νησιού και των κατοίκων του, την διατήρηση της γνησιότητας των τοπικών προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στον τομέα των Υπηρεσιών η προσπάθεια της παράταξης επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών (παιδεία, υγεία, καθημερινότητα) ισότιμων με αυτές που απολαμβάνουν οι πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας τουλάχιστον.

Στον τομέα των υποδομών η Κέα έχει προχωρήσει σε σημαντικά έργα αλλά επειδή υπάρχει στατικότητα των έργων δηλώνει αποφασισμένη να δώσει μάχες για την επαναφορά του ρυθμού ολοκλήρωσης και υλοποίησης της απαραίτητων έργων.

Στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Ευαγγέλου περιλαμβάνει:

«Ξεκινάμε όλοι μαζί, μία επιλεγμένη ομάδα από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, γνώσεων και εμπειριών που μας ενώνει το ίδιο όνειρο : Μια Τζια δυνατή, μοναδική και νοικοκυρεμένη που κρατά την αυθεντικότητα της και συγχρόνως δημιουργεί τις υποδομές μιάς ήπιας ανάπτυξης που σέβεται τους ανθρώπους και το περιβάλλον».

Το site του συνδυασμού είναι www.meneaprooptiki.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...