Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανοιχτό Θέατρο Λευκών Πάρου: Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου – φώτο, βίντεο

Γέμισε το Ανοιχτό θέατρο Λευκών το βράδυ της 11ης Αυγούστου 2023  με πλήθος κόσμου οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτό το μοναδικό γεγονός του καλοκαιριού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΡΙΑ γιορτάζει τα 40 του χρόνια και το γιόρτασε μαζί μας όπως μόνο ο ΥΡΙΑ ξέρει…

Το Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στην καρδιά της όμορφης Πάρου γέμισε με λάμψη και μουσική λυρικότητα, καθώς γιορτάσαμε το γεγονός ατό  τα 40 χρόνια του συλλόγου ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ. Το βράδυ αυτό, συγκεντρωθήκαμε για να τιμήσουμε το πολυετές έργο και την προσφορά του συλλόγου στον πολιτισμό και την τέχνη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία να θυμηθούμε και να ανανεώσουμε τις στιγμές που μας σημάδεψαν. Οι νότες των τραγουδιών που διαπερνούν τον χρόνο και τα συναισθήματα, ξύπνησαν ζωντανά μπροστά μας, με τη φωνή των Παριανών καλλιτεχνών να αγγίζει τις καρδιές μας. Ήταν μια βραδιά μαγική, γεμάτη νοσταλγία και ενθουσιασμό.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τραγούδια της μεγάλης στιχουργού Ευγενίας Παπαγιαννοπούλου, μεταφέροντας μας σε μια ατμόσφαιρα μαγείας και συναισθηματικής βαθύτητας. Οι στίχοι της Ευγενίας αγγίζουν τις ψυχές μας και μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας, και αυτή η βραδιά ήταν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να τους αφιερώσουμε έναν ξεχωριστό φόρο τιμής.

Οι γνωστοί μας πλέον καλλιτέχνες με τις υπέροχες φωνές, ο Θοδωρής, ο Νίκος, η Κυριακή, ο Μανώλης και η Έλενα το καινούργιο “αίμα” της ομάδας, καθώς και η υπέροχη ορχήστρα τους, μας κράτησαν καθηλωμένους και μαγεμένους για δύο ώρες και καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου που είχε γεμίσει το θέατρο.

Μέσα από τις μελωδίες και τους στίχους, η εκδήλωση για τα 40 χρόνια του συλλόγου ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ μας υπενθύμισε τη σημασία της κοινότητας, της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι ένας εορτασμός του παρόντος και μια ενθάρρυνση για το μέλλον.

Καθώς το βράδυ έφτασε στο τέλος του, η μουσική ακούγονταν ακόμα στον αέρα, αφήνοντας μας με την αίσθηση ότι οι νότες και οι λέξεις θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν σε κάθε βήμα της ζωής μας.

 Αυτή η βραδιά ήταν μια απόδειξη ότι η τέχνη συνδέει τους ανθρώπους και ενώνει τις καρδιές, και είμαστε τυχεροί που έχουμε τον σύλλογο ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ να μας το υπενθυμίζει κάθε μέρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναισθηματικές στιγμές και υποσχέσεις για μια ακόμα φωτεινότερη και δημιουργική πορεία του συλλόγου, καθώς ο ΥΡΙΑ συνεχίζει το ταξίδι του στον χώρο και στον χρόνο…

Μαζί μας ήταν  ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς και μας τίμησε με την παρουσία του

Ευχαριστούμε την Αστυνομία, Πυροσβεστική για την προστασία και βοήθειά τους καθώς  και την Ομάδα Διάσωσης με τον κ. Μπαρμπαρήγο που πάντα είναι εκεί.

Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια για την εξαίρετη δουλειά και τον πολιτιστικό πλούτο που φροντίζετε να διατηρήσετε και να διαμορφώσετε.

Ευχαριστούμε για αυτήν την αξέχαστη βραδιά. Συγχαρητήρια σε όλους

Το cyclades24 σας μεταφέρει το υπέροχο κλίμα της χθεσινής βραδιάς

 

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις Λεύκες Πάρου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ξαναζήσαμε το Θείο δράμα με τα πάθη του χριστού. Στις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (pics – vid) Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο το πρωί, έγινε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διάλεξαν την Μύκονο για να περάσουν το φετινό Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την...