Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σέξι blogger δεν μπήκε στο Λούβρο για το αποκαλυπτικό φόρεμά της

Σέξι blogger δεν μπήκε στο Λούβρο για το αποκαλυπτικό φόρεμά της

Στην καταγγελία ότι ένας άνδρας ασφαλείας του μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι δεν της επέτρεψε την είσοδο λόγω του αποκαλυπτικού φορέματός της προχώρησε η Αυστραλίδα blogger Νιούσα Σίε.

Η Νιούσε περιέγραψε την «τραυματική» εμπειρία της στους 230.000- φίλους της στο Instagram αναρτώντας και φωτογραφίες με το επίμαχο φόρεμα.

Σύμφωνα με την Daily Mail στην ιστοσελίδα του μουσείου δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας αλλά επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φορούν μαγιό, είναι γυμνοί ή δεν φορούν μπλούζα.

Η 25χρονη blogger υποστηρίζει ότι ο φύλακας έκανε άσχημες χειρονομίες ενώ φρόντισε να δείξει την αποδοκιμασία του για την ένδυσή της και με εκφράσεις του προσώπου του.

Ανήρτησε, μάλιστα, και την αναζήτηση που έκανε στο Google για το αν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τη διοίκηση του μουσείου του Λούβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεαρές γυναίκες που αυτοχαρακτηρίζονται ως ακτιβίστριες πέταξαν ντοματόσουπα σε έναν από τους πιο διάσημους πίνακες στον κόσμο, τη Μόνα Λίζα στο Μουσείο του...

ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες του λερωμένου με τούρτα τζαμιού μπροστά από τη Μόνα Λίζα (ή Τζοκόντα) του Λεονάρντο ντα Βίντσι έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, αφού ένας άνδρας πέταξε...