Η Ρία Αντωνίου με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς σουτιέν

Η Ρία Αντωνίου με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς σουτιέν

Θα θέλαμε να τη βλέπουμε πιο συχνά; Ναι. Αναρωτιόμαστε πως γίνεται σε μια Ελλάδα που η κάθε μία έχει γίνει influencer στο Instagram και δεν είναι κι εκείνη; Πάλι ναι. Η Ρία Αντωνίου είναι παλιάς κοπής στο μυαλό. Είναι μοντέλο και δεν παριστάνει τίποτα παραπάνω.

Αν δεις το προφίλ της στο Instagram, δε θα βρεις ούτε μια ανάρτηση που να έχει τοποθέτηση προϊόντος. Δεν κάνει stories, δεν προμοτάρει, δεν μοιράζει δώρα στους ακόλουθούς της. Το έχει για να δείχνει τη δουλειά της και μόνο. Επαγγελματίας και ρομαντική. Ενώ θα μπορούσε άνετα να έχει πολλές συμφωνίες για να βγάζει λεφτά, εκείνη έχει μόνο τις φωτογραφίες από φωτογραφίσεις της ως επί το πλείστον.

Μια τέτοια είναι που μας ώθησε να γράψουμε όλα τα παραπάνω για την Ρία Αντωνίου. Μια γυναίκα που μπορεί να βρεις μερικές πάνω απ΄αυτήν, πολλές κάτω απ΄αυτήν, αλλά δεν πρόκειται να βρεις καμία σαν αυτήν. Κι αυτό την τοποθετεί ψηλότερα απ΄όλες.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την βλέπουμε να φοράει ένα πουκάμισο και κάτω το εσώρουχο της. Το εσώρουχο ίσως και να μην καταφέρεις να το δεις μιας και το πουκάμισο της είναι ανοιχτό και το μάτι θα πάει αναμφίβολα στο στήθος της. Πληθωρικό όπως κάθε φορά. Ακάλυπτο από σουτιέν. Όπως πάντα κάνει η Ρία.

View this post on Instagram

Man's World 💄💋 #blacknwhite

A post shared by ria antoniou (@riaantonioy) on