Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αποκάλυψη: Η Ράντου ΔΕΝ ήθελε δύο πρωταγωνιστές στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»

Αποκάλυψη: Η Ράντου ΔΕΝ ήθελε δύο πρωταγωνιστές στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»

20 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στον ΑΝΤ1, η σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης εξακολουθεί να βγάζει ειδήσεις. Δεν είναι μόνο ότι συνεχίζει να κάνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά που προβάλλεται. Είναι και ο ότι έχει αρκετές ιστορίες κρυμμένες από πίσω.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πιο σημαντική σε συνέντευξή του στο DownTown και αφορά την Ελένη Ράντου.

Οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι το σενάριο και το τελικό αποτέλεσμα το είχαν αναλάβει ο Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά. Ο πρώτος όμως εξήγησε ότι η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει εξ αρχής να έχει λόγο στις επιλογές που θα γίνουν ώστε να στηθεί η σειρά. Και σε επίπεδο πλοκής, αλλά και σε επίπεδο προσώπων.

Ο Ρώμας και η Χατζησοφιά το αποδέχτηκαν και πορεύτηκαν έτσι. Μιλώντας στους στους Πάνο Ζόγκα, Φανή Πλατσατούρα και Νάνσυ Φαφούτη, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Ράντου είχε πει να μην πάρουν την Καλλιρόη Μυριάγκου, τη Ματίνα της σειράς, αλλά εκεί που φάνηκε ακόμα πιο απόλυτη, ήταν στην περίπτωση του Βασίλη Κούκουρα.
«Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις «όχι».

Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά.

Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα.

Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις».

Ίσως τελικά και να της έβγαινε πολύ φυσικά της Ράντου η άρνηση να πάει μια βόλτα με την Πόρσε του Μάνθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το δικό της μήνυμα για τον πύρινο εφιάλτη στην Αττική έστειλε η Ελένη Ράντου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η ταλαντούχα...