Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την απουσία της Ρένεση από τη Μουρμούρα [βίντεο]

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την απουσία της Ρένεση από τη Μουρμούρα [βίντεο]

Στα τελευταία επεισόδια του Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα είδαμε ότι η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά στις ημέρες που θα γεννήσει. Πολύ λογικά θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα γυρίσματα και στον Alpha έχουν κάνει τα κουμάντα τους για τους αντικαταστάτες της όσο θα λείπει.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και εξήγησε πως σκοπεύουν να καλύψουν την απουσία της στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε στην τηλεόραση, η παραγωγή είναι καμιά δεκαριά επεισόδια μπροστά τουλάχιστον. Αυτά έχουν γυριστεί με την Κλέλια Ρένεση. Είναι επομένως πιθανό να μην την δούμε για πρώτη φορά από τον Μάιο. Κι όταν συμβεί αυτό, οι σεναριογράφοι θα έχουν βρει τον τρόπο να καλύψουν το κενό της με guest που θα πλαισιώνουν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

«Νομίζω πως θα υπάρχει και 7η σεζόν στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα. Με τα νούμερα που γίνονται, το επίπεδο παραγωγής κι επειδή τώρα ήρθε και η Κλέλια. Πρέπει να δούμε πού θα φτάσει η σχέση με την Κλέλια. Σίγουρα θα λείψει για να γεννήσει, αλλά θα έχουμε guest. Έχουμε προλάβει κι έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που μπορεί να χρειαστούν να γίνουν κάποια guest. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο καιρό θα λείψει. Είμαστε εκεί να την περιμένουμε. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει».

https://www.youtube.com/watch?v=EvIlpTM7VqA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ