Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η «Γωγώ» από το Καφέ της Χαράς ζει στο εξωτερικό με τον άντρα της

Η «Γωγώ» από το Καφέ της Χαράς ζει στο εξωτερικό με τον άντρα της

Μετά το Καφέ της Χαράς οι περισσότεροι από τους νεαρούς ηθοποιούς της σειράς χάθηκαν από το τηλεοπτικό πεδίο. Κάποιοι έκαναν δουλειές θεατρικά, άλλοι πάλι άφησαν εντελώς την υποκριτική. Με εξαίρεση τον Μπίλι ή κατά κόσμον Δημήτρη Τσακάλα που εσχάτως επανεμφανίστηκε, οι υπόλοιποι ακολούθησαν άλλα μονοπάτια. Η Ελένη Λιάσκα, η Γωγώ της σειράς, ακολούθησε το πιο μακρινό μονοπάτι απ΄όλους.

Σε συνέντευξη της στην Espresso, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι πριν από μερικά χρόνια γνώρισε στη Ρόδο τον Σεργκέι, έναν Ρώσο, ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και πριν από δυόμιση χρόνια πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει στη Μόσχα.

Η Ελένη Λιάσκα, η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς, εξομολογείται ότι έχουν παντρευτεί εκεί και θέλουν να κάνουν οικογένεια μαζί. «Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί».

Σε μια προηγούμενη συνέντευξή της η Ελένη περιέγραφε και το πόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο απίστευτο κρύο που κάνει το χειμώνα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Αυτό που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι να δούμε αν θα συμμετέχει στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς που έχει προαναγγείλει ο Χάρης Ρώμας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ