«Τρόμος» στο GNTM: Ποια κοπέλα έπαθε πανικό στην πισίνα – Παρενέβη ο διασώστης

«Τρόμος» στο GNTM: Ποια κοπέλα έπαθε πανικό στην πισίνα – Παρενέβη ο διασώστης

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Greece’s Next Top Model (GNTM) με μία κοπέλα η οποία αδυνατούσε να μπει στην πισίνα για φωτογράφιση αφού έπαθε πανικό!

Συγκεκριμένα η Σοφία Ζαχαριάδου δυσκολεύεται να μπει στο νερό λόγω μίας εμπειρίας από το παρελθόν η οποία λίγο έλειψε να της στερήσει την ζωή! Η δοκιμασία της φωτογράφησης μέσα στην πισίνα, αποδείχτηκε πραγματική δοκιμασία για εκείνη.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έμεινε αρκετή ώρα μέσα στο νερό προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να βουτήξει μέσα και το κεφάλι της.

«Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε η Βίκυ Καγιά βλέποντας την προσπάθεια της.

Παρά το κουράγιο που της έδωσε και η μέντοράς τους Έλενα Χριστοπούλου, η Σοφία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία.