Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Σημαντική η προσφορά του Γ. Πατούλη – Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού

Σημαντική η προσφορά του Γιώργου Πατούλη στη ΝΔ και την αυτοδιοίκηση, είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού, τόνισε ο κ. Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Ελλάδα είναι ασφαλής και συνεχίζει να υποδέχεται τουρίστες από όλο τον κόσμο είπε μεταξύ άλλων ερωτηθείς για τις συνέπειες των πυρκαγιών στον Τουρισμό.

Οι πυρκαγιές φαίνεται πως βρίσκονται σε ύφεση, δεν εφησυχάζουμε όμως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην αρχή της τοποθέτησής του.

Πρόσθεσε ότι είχαμε 660 πυρκαγιές σε 15 μέρες κι ότι 10 από αυτές πήραν μεγάλες διαστάσεις. Όπως είπε η Πυροσβεστική αντιμετώπιζε καθημερινά 60- 80 ενάρξεις πυρκαγιών.

Για την καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές είπε ότι προχωρούν με ταχύτητα κι ότι από Αύγουστο αναμένεται η υλοποίηση μέτρων και οι αποζημιώσεις.

Σχετικά με την πυρκαγιά στην αποθήκη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγχίαλο ανέφερε ότι οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Turkish Airlines Αχμέτ Μπολάτ, ο εθνικός αερομεταφορέας της γειτονικής χώρας διαπραγματεύεται μια μεγάλη συμφωνία αγοράς 235 αεροσκαφών τόσο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην υπογραφή σύμβασης χρηματοδότησης της Ενιπέας Μονοπρόσωπη Α.Ε., θυγατρική της εταιρείας Lightsource bp, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» προχώρησαν...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού και να τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι καταδικασθέντες για τη φονική φωτιά στο Μάτι, μετά και την ανακοίνωση των ποινών από τρία έως 111 έτη. Από αυτά...