Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Σαντορίνη – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Σαντορίνη – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Την προσοχή τους πρέπει να έχουν οι οδηγοί στην Σαντορίνη καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα όπως ενημερώνει Δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΘ, την «Δευτέρα 22/10/2018 έως και την Τετάρτη 24/10/2018 από τις 7:00π.μ. έως στις 04:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην κυκλοφορία επί της επαρχιακής οδού Φηρών – Πύργου».

Στο Δελτίο Τύπου της υπηρεσίας καθίστανται σαφείς οι περιοχές που θα επηρεαστούν ενώ κοινοποιείται και χάρτης με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Αξιότιμοι κύριοι,

η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας ανακοινώνει, πως τη Δευτέρα 22/10/2018 έως και την Τετάρτη 24/10/2018 από τις 7:00π.μ. έως στις 04:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην κυκλοφορία επί της επαρχιακής οδού Φηρών – Πύργου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση στο Μεξικάνικο εστιατόριο (Μexican) έως και τη διασταύρωση προς το ΕΠΑΛ Θήρας, λόγω της συνέχισης των εργασιών επέκτασης δικτύου ύδρευσης μήκους 400μ. και εγκατάστασης νέων συνδέσεων στο δίκτυο Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και εφιστούμε την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς για αποφυγή ατυχημάτων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Μετά τιμής,

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ