Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τρόμος στην καλντέρα: Νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος αλλά στάθηκε τυχερός

Πρωταγωνιστής στην υπόθεση ένας 26χρονος που έκανε διακοπές στη Σαντορίνη. Η διάσημη καλντέρα είναι σίγουρο πως θα του ξυπνάει για πάντα εφιάλτες…

Περιπέτεια για ένα νεαρό στο νησί της Σαντορίνης που οι διακοπές του βγήκαν ξινές. Πιο συγκεκριμένα στις 18/09/2020 σημειώθηκε τραυματισμός ενός νεαρού 26 ετών, έπειτα από πτώση στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου και συγκεκριμένα στην καλντέρα, μετά απο αναρρίχηση που έκανε στην περιοχή.

Άμεσα κλήθηκε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαντορίνης, για διάσωση και μεταφορά του από το δύσβατο σημείο της καλντέρας περίπου στις 17:10 το απόγευμα. Παρών στο σημείο ο Υποπυραγός Τάρταρης Παναγιώτης διοικητής κλιμακίου Θήρας.

Με δύο οχήματα και 4 πυροσβέστες πραγματοποίησαν την ασφαλή μεταφορά του τραυματία σε φουσκωτό σκάφος των ναυαγοσωστών με πλοηγό τον Ματθαίο Σαλιβίβερο με προορισμό το λιμάνι του Αθηνιού και από εκεί με το ασθενοφόρο στο ΓΝ θήρας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος αναδείχτηκε τυχερός αφού το ύψος ήταν αρκετά μεγάλο, σπάζοντας ένα πλευρό γλιτώνοντας τα χειρότερα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Σαντορίνη, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο SantoriniNews.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ