Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Marvel: Σκοτώθηκε μέλος του συνεργείου στο πλατό της σειράς «Wonder Man»

Ένα μέλος του συνεργείου που εργαζόταν στη σειρά των Marvel Studios “Wonder Man” έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στα γυρίσματα το πρωί της Τρίτης στα στούντιο Radford του CBS στο Studio City.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σκοτώθηκε όταν έπεσε από σκαλωσιά, σύμφωνα με το Deadline, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Στηρίζουμε την έρευνα για τις συνθήκες αυτού του δυστυχήματος“, ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της Marvel.

Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία ή OSHA θα είναι το όργανο που θα διεξάγει την έρευνα. Ο Matthew D. Loeb, πρόεδρος της International Alliance of Theatrical Stage Employees, δήλωσε ότι το εργατικό συνδικάτο είναι σοκαρισμένο και θλιμμένο. “Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε την οικογένεια του μέλους μας, καθώς και τους συναδέλφους του“, ανέφερε ο Loeb σε δήλωσή του. “Η ασφάλεια στα σκηνικά είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα βοηθήσουμε την Cal/OSHA στην έρευνά της με όποιον τρόπο μπορούμε“.

Ενώ οι τραυματισμοί και οι θάνατοι συνεργείων στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλατό έχουν ιστορικά υποδηλωθεί, υπήρξαν αρκετά θανατηφόρα περιστατικά τα τελευταία χρόνια που οδήγησαν σε αγωγές και σε εκκλήσεις για μεταρρυθμίσεις στον κλάδο.

Το 2021 σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όταν εκπυρσοκρότησε ένα όπλο με το οποίο την σημάδευε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, ενώ το 2014 η Σάρα Τζόουνς, μιας 27χρονη βοηθός εικονολήπτη σκοτώθηκε σε ατύχημα με τρένο στα γυρίσματα της ταινίας “Midnight Rider”.

Πηγή: Associated Press

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ένα χρυσό ρολόι τσέπης που ανασύρθηκε από τη σορό του πλουσιότερου ανθρώπου στον Τιτανικό πωλήθηκε έναντι του ποσού ρεκόρ των 1,175 εκατομμυρίων λιρών (1,4...

ΔΙΕΘΝΗ

«Έχει πολλά προβλήματα. Κάνει κάθε είδους εξετάσεις. Είναι κάπως σαν ναυάγιο όσον αφορά την υγεία », δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του 72χρονου...

ΕΛΛΑΔΑ

Και έκτη προφυλάκιση αποφασίστηκε μεταξύ των 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Πρόκειται για 33χρονο, κάτοικο Γερμανίας κατηγορούμενο...

ΕΛΛΑΔΑ

«Ενώ όλοι οι ένοικοι στην κεντροαριστερή πολυκατοικία διαγκωνίζονται για το ρετιρέ της, ο Πρόεδρος του “miniΠΑΣΟΚ” κ. Ανδρουλάκης, επιδιώκει μετά βίας να “πιάσει” την...