Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Αργεντινή: Πήγε στην…αστυνομία γιατί δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα δίδυμα παιδιά της

Μία απελπισμένη μητέρα από την Αργεντινή πήγε τα μωρά της αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ζητώντας βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο παιδί ήταν ποιο.

Το βραβείο της…«μητέρας της χρονιάς» κερδίζει επάξια η Σόφι Ροντρίγκεζ, η οποία, έχοντας γεννήσει διδυμάκια, κάποια στιγμή τα μπέρδεψε και δεν μπορούσε πια να τα ξεχωρίσει. Σκεπτόμενη πρακτικά και έξυπνα, η Σόφι πήγε τα παιδιά της στην αστυνομία για να γίνει λήψη των δακτυλικών τους αποτυπωμάτων και να αποσαφηνιστεί η ταυτότητα του καθενός.

Μιλώντας για την απόφασή της αυτή στο Twitter , η Σόφι εξήγησε: «Αύριο πρέπει να πάω στην αστυνομία για να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δίδυμα και να μου πουν ποιο είναι ποιο, κέρδισα το βραβείο της μητέρας της χρονιάς».

Η Σόφι, η οποία γέννησε τα δίδυμα Λορένζο και Βαλεντίν τον Ιανουάριο, εξήγησε σε άλλο tweet ότι τα μωρά μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στις φωτογραφίες λόγω της γωνίας ή του φωτός, αλλά στην πραγματική ζωή είναι πανομοιότυπα.

Το tweet της έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, με γονείς διδύμων να μοιράζονται τις δικές τους μεθόδους για να τα ξεχωρίζουν. Ένας γονιός της πρότεινε να τα ξεχωρίζει με βάση το βάρος τους, αλλά η Σόφι είπε ότι αυτό την μπέρδεψε περισσότερο.

Είπε: «Ο Λορένζο ζύγιζε πάντα 200 γραμμάρια περισσότερο από τον Βαλεντίν, αλλά τώρα φαίνεται πως ο Βαλεντίν ζυγίζει 200 γραμμάρια παραπάνω. Δεν ξέρουμε αν ο Βαλεντίν πήρε 400 γρ.  παραπάνω από τον Λορένζο ή αν ο Λορένζο είναι ο Βαλεντίν».

μωρά

Σε μια συνέντευξη στο ABC , η νέα μαμά είπε πώς ξεκίνησαν όλα, όταν εκείνη και ο σύντροφός της Λέο Κόστα έχασαν το μικρό βραχιόλι που χρησιμοποιούσαν για να αναγνωρίζουν τα μωρά.  «Το πρόβλημα προέκυψε όταν ένα βράδυ το βραχιόλι του Βαλεντίν ήταν πολύ μικρό, το κόψαμε και σημειώσαμε ότι το βραχιόλι του ήταν γκρι. Όμως το βράδυ έκαναν εμετό, έπρεπε να τους αλλάξουμε, κατέληξαν και οι δύο γυμνοί… και δεν ξέραμε πια ποιος ήταν ποιος», δήλωσε η Σόφι.

«Τώρα, ο καθένας έχει πάλι μια κορδέλα στον καρπό του με διαφορετικό χρώμα, η μια μπλε και η άλλη μωβ, για να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε. Αλλά ακόμα περιμένουμε να μας πουν ποιος είναι ποιος».

Η Σόφι απάντησε, επίσης, σε  όσους επέκριναν τις γονεϊκές της ικανότητες και είπε ότι τα δίδυμα είναι υγιή, καλοθρεμμένα, καθαρά και χαρούμενα.

Αργότερα, ενημέρωσε την ανάρτησή της λέγοντας ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα δίδυμα και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα εμβόλιά τους για να τα ξεχωρίσει.

Αλλά, ούτε αυτό λειτούργησε καθώς φαίνεται ότι οι γιατροί έκαναν λάθος και εμβολίασαν ένα μωρό δύο φορές.

Η μαμά ενημέρωσε αργότερα την ανάρτησή της και είπε ότι κατάφερε να αναγνωρίσει τα μωρά, μετά από κλήση από το Εθνικό Μητρώο Προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα (25/4) ότι συναντήθηκε στο Κίεβο με τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ και έκανε έκκληση για αυστηροποίηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Η ανώτερη συντονίστρια ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για τη Γάζα, Ζίγκριντ Κάαχ, ενημέρωσε χθες Τετάρτη τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κατάσταση στην...

ΔΙΕΘΝΗ

Η εταιρεία Tesla ανέφερε τεράστια πτώση στα κέρδη – πάνω από 50% τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με την ίδια...

ΔΙΕΘΝΗ

Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για βιασμό, Και οι δύο, ηλικίας 19 ετών, αφέθηκε ελεύθεροι με εγγύηση αφού ανακρίθηκαν από...