Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο που «πρόδωσε» οπαδό για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή για ακόμα ένα άτομο. Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν πρόκειται για εκείνον ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Στα πεδίο των ερευνών: σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.

Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρέθηκε από νωρίς το πρωί, και το δεύτερο κύμα των συλληφθέντων, σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη το Δεκέμβριο, και...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις...

ΕΛΛΑΔΑ

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στο facebook αναφέρεται στην ηρωική έξοδο των «Ελεύθερων Πολιορκημένων», την Κυριακή των Βαΐων του 1826, υπογραμμίζοντας...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κέρκυρα η ατμόσφαιρα είναι ήδη πανηγυρική με αφορμή και τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ ιταλός τουρίστας δηλώνει ενήμερος και...