Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Άγριο επεισόδιο έξω από εκκλησία για τις νέες ταυτότητες – Γυναίκα χαστούκισε ιερέα

Εύβοια: Η γυναίκα εκνευρίστηκε επειδή ο ιερέας δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες, έχασε την ψυχραιμία της και τον χαστούκισε έξω από εκκλησία.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς μια 45χρονη γυναίκα χαστούκισε ιερέα με αφορμή τις νέες ταυτότητες.

Εύβοια: Άγριο επεισόδιο έξω από εκκλησία για τις νέες ταυτότητες – Γυναίκα χαστούκισε ιερέα

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.

Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Η απάντησή του εξόργισε τη γυναίκα, που άρχισε να τον βρίζει με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» και του είπε ότι στο διαδίκτυο είδε ένα βίντεο από γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο κληρικός την κάλεσε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει εκτός εαυτού και να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, και με αφορμή την έναρξη της...

ΕΛΛΑΔΑ

Για το ποια είναι η εικόνα που έχουμε από τα εμπορικά καταστήματα μιας και βρισκόμαστε σε εορταστικούς ρυθμούς αυτές τις ημέρες ενόψει των εορτών...

ΕΛΛΑΔΑ

Προ παραμονή του Πάσχα και χιλιάδες καταναλωτές προσφεύγουν στα κατά τόπους σούπερ μάρκετ προκειμένου να προμηθευτούν τα τρόφιμα που θα γεμίσουν το γιορτινό τραπέζι....

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο συλληφθείς για πρόκληση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Καλεντζίου. Σημειώνεται ότι του επιβλήθηκε και διοικητικό...