Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένη κίνηση για τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες «προμήθειες» – Οι τιμές των κρεάτων

Κοσμοσυρροή στην αγορά, με τους πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουν τις τελευταίες αγορές λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι καταναλωτές κάνουν τα τελευταία ψώνια, με τον κεντρικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, να σφύζει από κόσμο, το ίδιο και η Βαρβάκειος.

Τα εμπορικά καταστήματα την περίοδο των εορτών στην Αθήνα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου: 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου: 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 ενώ τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστουγέννων και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστά.

Οι τιμές στην Βαρβάκειο

Μια ανοδική τάση έχει η τιμή στα κρέατα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στη Βαρβάκειο. Υψηλή θέση στις προτιμήσεις έχει το χοιρινό, αλλά φυσικά και η γαλοπούλα.

Όσον αφορά στο χοιρινό, η τιμή του ξεκινάει από τα 3,50 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με το κομμάτι του σφαγείου. Το μοσχάρι θα το βρούμε από 6 ευρώ και το κοτόπουλο θα το βρούμε από τα 3,50 ευρώ. Την ελληνική γαλοπούλα από 10 ευρώ και την εισαγόμενη από 8, 90, ενώ τα αμνοερίφια είναι από τα 9 ευρώ.

Αύριο παραμονή των Χριστουγέννων, η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από πολύ νωρίς το πρωί έως το απόγευμα

Αυξημένη κίνηση και στη Θεσσαλονίκη

Αυξημένη η κίνηση και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους κατοίκους να επιλέγουν για δώρα ρούχα, παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο καλός καιρός είναι «σύμμαχος» τους, ενώ η μόνη δυσκολία είναι πως για πρώτη φορά οι πολίτες δεν μπορούν να σταθμεύσουν σε αρκετά σημεία λόγω των έργων του Flyοver.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγκλημα των Τεμπών, επιστολική ψήφος και παραγωγικό μοντέλο της ΝΔ, είναι τα θέματα στα οποία αναφέρονται οι τρεις νέες ανακοινώσεις από την Ελληνική Λύση....

ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ έχει συμφωνήσει να ακούσει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις των ΗΠΑ πριν από μια εισβολή στη Ράφα της Γάζας, όπως δήλωσε ο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εβδομάδα φορολογικών υποχρεώσεων, είναι φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα. Μία σειρά από προθεσμίες εκπνέουν και δεν τίθεται θέμα παράτασης. Τελειώνει ο Απρίλιος και ειδικά αυτός...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι κυπριακές Αρχές παρουσία και Ισραηλινών αξιωματούχων για λόγους ασφάλειας θα ελέγχουν ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τη Λάρνακα στη Γάζα. Σε ένα εκτενές...