Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο από την επίθεση στο Γκάζι: Η στιγμή που ο καταζητούμενος τραβάει όπλο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο 37χρονος πιστολέρο φαίνεται να πυροβολεί τα θύματα από μικρή απόσταση.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό οι δύο Αλβανοί δράστες, κατεβαίνουν από το νοικιασμένο τζιπ και πλησιάζουν την παρέα των νεαρών Κρητικών. Πρώτα κατεβαίνει ο 33χρονος συνοδηγός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, και ακολουθεί ο 37χρονος οδηγός που καταζητείται.

Αφού οι δύο παρέες ανταλλάσσουν βρισιές στη συνέχεια έρχονται στα χέρια.

Ο 37χρονος «πιστολέρο» όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας, τραβάει το όπλο του και σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα, πυροβολεί τέσσερις φορές και τραυματίζει δύο αδέλφια και έναν φίλο τους.

Οι δράστες επιστρέφουν στο αυτοκίνητό τους, και μάλιστα ο συνοδηγός βγάζει την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας, για να μην καταγράψουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος κατά την διαφυγή τους κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί του εκβιαστών, ταυτοποίησαν το όχημα το οποίο είχε νοικιάσει με αλβανικό διαβατήριο και τα πραγματικά του στοιχεία ο 37χρονος οδηγός.

Το νοικιασμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στα Βριλήσσια, όπου και συνελήφθη ο 33χρονος συνοδηγός, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ένας από τους τραυματίες επέστρεψε στο σπίτι του στα Μάλια. Ο 28χρονος βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ ο αδελφός του, 33 ετών παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς». Εκτός από τον αδελφό του 28χρονου, νοσηλεύεται και ο φίλος τους που δέχτηκε και εκείνος σφαίρα στο πρόσωπο και κινδυνεύει να χάσει την ακοή του.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την επικινδυνότητα των πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών που πολλές φορές καταλήγουν να τραυματίσουν τους πολίτες εφιστά με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του...

ΕΛΛΑΔΑ

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο...

ΕΛΛΑΔΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η τραγική είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Χαρέλα, του Βεροιώτη Αστυνομικού και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Σύμφωνα...