Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ – Στυλίδα – Δείτε μέχρι πότε θα ισχύουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης σηράγγων.

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκημεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας στο 223ο χλμ. και του Ημικόμβου (Η/Κ) Αχινού στο 241,3ο χλμ.. Οι οδηγοί με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση, θα οδηγούνται στον Η/Κ Αχινού όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα μεταξύ του Η/Κ Αχινού στο 241,5ο χλμ. και του Α/Κ Αγίας Μαρίνας στο 223,1ο χλμ. 

Οι οδηγοί με προορισμό την Αθήνα θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού και μέσω του επαρχιακού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση, θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συμμορία τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες έχοντας ως ορμητήρια σταθμούς ΗΣΑΠ ή ΜΕΤΡΟ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντιπαράθεση με, την εκ δεξιών και εξ αριστερών, αντιπολίτευση, και οι σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας ήταν, μεταξύ των θεμάτων, που ετέθησαν στη συνέντευξη...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Οι έκτακτοι έλεγχοι των μικτών κλιμακίων που ξεκίνησαν από τις 18 Ιανουαρίου, έχουν αποδώσει καρπούς. Μέχρι πρόσφατα οι έλεγχοι έγιναν στα γαλακτοκομικά, οπωροκηπευτικά, ελαιόλαδο,...

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε πανιά το ιστιοφόρο Belem για να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο λιμάνι της Μασσαλίας μαζί με την συνοδεία 1000 πλοίων. Εντωμεταξύ η τριήρης...