Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 59χρονου επιχειρηματία-Ολοκληρώθηκε η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

Ολοκληρώθηκε η εξονυχιστική έρευνα του Ανθρωποκτονιών η οποία προσπαθεί να βρει τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες των αρχών να ταυτοποιήσουν τους δράστες της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

Σε βίντεο που υπάρχει διακρίνεται ότι πιθανότατα οι εκτελεστές να είναι επαγγελματίες, καθώς αφού πρώτα γάζωσαν με τουλάχιστον 18 σφαίρες τον 59χρονο επιχειρηματία που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έβαλαν φωτιά και άφησαν μέσα και το φονικό όπλο, το καλάσνικοφ, προκειμένου να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των αρχών να τους ταυτοποιήσουν. Οι εικόνες ουσιαστικά μαρτυρούν αυτό το μαφιόζικο χτύπημα και τα απομεινάρια του αυτοκινήτου έχουν μεταφερθεί στο εγκληματολογικό εργαστήριο για περαιτέρω έρευνες.

Επιπλέον οι αρχές, ερευνούν αυτή την στιγμή, όπως είπε και το περιβάλλον του 59χρονου επιχειρηματία, να διαπιστώσουν αν είχε εχθρούς, αλλά και πώς ήταν δυνατόν οι εκτελεστές του να γνώριζαν ότι δεν είχε μαζί του την προσωπική του ασφάλεια.

Η οικιακή βοηθός του σε δηλώσεις της ανέφερε, ότι ο 59χρονος είχε πάντα μαζί του προσωπική ασφάλεια, καθώς ήταν γνωστή η ακριβή ώρα που θα επέστρεφε στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί και η γυναίκα του στα σκαλιά του σπιτιού τους, 200 μέτρα από το σημείο που στήθηκε η ενέδρα θανάτου.

Ωστόσο, οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται, καθώς η δική της δολοφονία είχε γίνει με κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δύο με τρεις μέρες πριν από το φονικό είχε δει την ίδια ώρα γύρω στις 6.30 με 7 η ώρα το απόγευμα, δύο μηχανές με τέσσερις αναβάτες που του φάνηκαν ύποπτοι είχαν εγκατασταθεί στο συγκεκριμένο σημείο και συζητούσαν μεταξύ τους.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά, και το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας και κεντρικής...

ΔΙΕΘΝΗ

«Έχει πολλά προβλήματα. Κάνει κάθε είδους εξετάσεις. Είναι κάπως σαν ναυάγιο όσον αφορά την υγεία », δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του 72χρονου...

ΕΛΛΑΔΑ

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 παρά είκοσι...

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία που δρομολογούν εξελίξεις έφερε στο φως το «Τούνελ», για τον φαντάρο της Ρω, Μανώλη Τσικνάκη 22 χρόνων που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι...