Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αγ. Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του γιατί νόμιζε ότι κακοποιεί την κόρη του

Η εμμονή που είχε ο πεθερός ότι ο γαμπρός του κακοποιούσε την κόρη του, φέρεται να όπλισε το χέρι του 69χρονου, που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γιατρό, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, χθες το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα. Κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν επιβεβαιώνει τις υποψίες του δράστη.

Η εσφαλμένη πεποίθηση που κατέληξε σε εμμονή πως ο γαμπρός τους κακοποιούσε την κόρη τους όπλισε το χέρι του 69χρονου .  Τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις πυροβολισμούς στην αυλή του σπιτιού τους, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα.

«Νόμιζα ότι δεν περνάει καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», δήλωσε ο 69χρονος στους αστυνομικούς.

Για συνέργεια συνελήφθη και η πεθερά του θύματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας την άκουσε να φωνάζει  από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγό  της: «Ρίξ’ του, Ρίξ’ του»

Το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, επέστρεφε με την κόρη του, όταν ο πεθερός του εμφανίστηκε μπροστά του με την καραμπίνα.

Τόσο ο γιος του δράστη όσο και η σύζυγός του 57χρονου γιατρού, τόνισαν στις καταθέσεις τους, πως το θύμα ήταν καλός άνθρωπος, καλός σύζυγός και πατέρας και δεν υπήρξε ποτέ κακοποίηση, παρά μόνο στο μυαλό των παππούδων, οι οποίοι φέρονται να προσπαθούσαν να παρεμβαίνουν στις οικογένειες των παιδιών τους.

Ο γιος του δράστη κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 69χρονο. Κρατούσε ακόμα την καραμπίνα και ένα φυσίγγιο στα χέρια.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ άσκησε ποινική δίωξη και σε βάρος της συζύγου του για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Άνοιξαν και πάλι σήμερα τα σχολεία στο Μπανγκλαντές παρά το συνεχιζόμενο κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα αυτή της Νότιας Ασίας με θερμοκρασίες που...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι κυπριακές Αρχές παρουσία και Ισραηλινών αξιωματούχων για λόγους ασφάλειας θα ελέγχουν ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τη Λάρνακα στη Γάζα. Σε ένα εκτενές...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου. Η περιοδεία συντομεύθηκε κατά μία ημέρα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, με κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, κάποιοι αγνοώντας την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών έβαλαν φωτιές για να κάψουν κλαδέματα και υπολείμματα...