Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας – Ποιες οι τυχερές και ποιες οι επικίνδυνες ημέρες – Ελεύθερος Τύπος

Μια νέα βδομάδα αρχίζει και μαζί της γεννιέται η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό ουρανό, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 14:30. O Ηλιος συναντά το φεγγάρι στις 9ο μοίρες των Διδύμων στο ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ερωτα και τον βασιλικό αστέρα που δίνει τιμές και δόξα Aldebaran.

ΕΧΤΡΑ ΙNFO

  • Μπαίνει τέλος στις εκλείψεις και τα τραύματα, δίνοντας μια ανεμελιά και μια διάθεση για φλερτ. Ο αστεροειδής Ερως είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη (βόλτες και κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και εξωστρέφεια). Αναρωτηθείτε, έχετε εκφράσει τα αληθινά συναισθήματά σας σε αυτούς που είναι γύρω σας;
  • Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Δίδυμοι Μαΐου έως 5 Ιουνίου, Ζυγοί στα τέλη Σεπτεμβρίου και έως τις 8 Οκτωβρίου (κρατήστε ισορροπίες), Υδροχόοι στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φλεβάρη. Σε αρμονικές όψεις με τον Αρη και τον Δία σίγουρα βοηθά και τους Κριούς και τους Τοξότες.
  • Θα χρειαστεί να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.
  • Από τις 3 Ιουνίου ο Ερμής είναι σε στάση, σταματάει τη φαινομενικά ανάδρομη κίνηση και επιστρέφει σταδιακά σε ορθή πορεία πια στον Ταύρο, για να δώσει την τελική ώθηση, το ξεμπλοκάρισμα και την αρμονική ροή και επιλογή σε θέματα που αφορούν σε γη, τρόφιμα, αγροτική ζωή και συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, τηλέφωνα, αυτοκίνητα και μηχανήματα αλλά και media, μαθητές, παιδιά και εφήβους, δημοσιογράφους, εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες και φυσικά ταξίδια.
  • Η επιρροή πλέον του Ερμή σε ορθή πορεία στα σταθερά ζώδια ευνοεί τη λύση, τη διέξοδο, τις τελικές αποφάσεις, το ξεκαθάρισμα των προθέσεων για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.
  • Επιτέλους, η καθημερινότητα επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς για όλα τα ζώδια.
  • Η νέα θέση της Αφροδίτης, που κυβερνά την αγάπη, την ομορφιά και την οικονομική άνεση, στον Ταύρο από το Σάββατο 28 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου δίνει φτερά στον έρωτα και αναζητά κάθε απόλαυση της ζωής.
  • Ο Αρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά για τους πόθους που φλέγουν την καρδιά μας, τα όνειρα και τις επιθυμίες και τολμά να ερωτοτροπεί με αυτά τα όνειρα!
  • Οι πιο δημιουργικές μέρες: 29, 30, 31 Μαΐου και 4 Ιουνίου.
  • Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες: 1 και 3 Ιουνίου. 

Κριός    Συνδυάστε τη δράση με την εξωστρέφεια και θα κερδίσετε

Ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών και συναντήσεων, μηνυμάτων, φλερτ, επικοινωνίας, εξωστρέφειας. Μαζί με τους γύρω σας θα πετύχετε την κατάκτηση των στόχων σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Κάπου εκεί έξω μέσα από μία βόλτα ή ένα ταξίδι περιμένει η δική σας ευκαιρία.

Ταύρος    Μαγνητίζετε την καλή τύχη

Ο Ερμής μετά από 3 βδομάδες μπερδεμάτων και καθυστερήσεων, επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 3 Ιουνίου και ξεκαθαρίζει όλα όσα σας προβλημάτιζαν. Τώρα ήρθε η στιγμή ν’ αποφασίσετε.

Η Αφροδίτη σάς ντύνει με τη μαγεία της και σαγηνεύετε ό,τι ποθείτε πιο πολύ, τα χρήματα, τον έρωτα και την ομορφιά.

Οι οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις και αγοραπωλησίες στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας.

Δίδυμοι   Η Νέα Σελήνη φέρνει μια νέα αρχή

Ξαναβρίσκετε την ενέργεια και τη διάθεση να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φόβους και να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα, η διάθεσή σας για επικοινωνία, μικρά ταξίδια και διαδρομές, συζητήσεις και συμφωνίες θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με την ανεμελιά και τη χαρά που σας ταιριάζει!

Καρκίνος     Ολοκληρώνετε τα σχέδιά σας

Η Νέα Σελήνη πάντα σας επηρεάζει ως κυβερνήτης του ζωδίου σας. Είστε σε ψυχικό αναβρασμό και κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες  ευνοούνται.

Χαμηλώστε τους τόνους σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Λέων    Στοχεύστε ψηλά, γιατί μπορείτε!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο των ευχών, των ονείρων και των επιθυμιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από νέες γνωριμίες,  σημαντικές φιλίες, μία καινούργια ιδέα, μια ομαδική προσπάθεια ή ένα ταξίδι.

Μαζί με την εύνοια της Αφροδίτης σε κοινωνικές και επαγγελματικές δράσεις και γεγονότα, η φήμη και το όνομά σας φτάνουν ψηλά!

Παρθένος   Επαγγελματικές ευκαιρίες

Ευτυχώς για εσάς από τις 3 Ιουνίου ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και πλέον θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα σχέδιά σας, το μελλοντικό πλάνο της ζωής σας και μία σημαντική απόφαση. Σας δίνονται καινούργιες ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες.

Ευνοούνται ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πολλοί θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ζωής, ενώ οι ελεύθεροι γνωρίζετε τον έρωτα.

Ζυγός   Μία νέα αρχή ανοίγει νέους δρόμους

Η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ταξιδιών, συμφωνιών, ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία για σημαντικά μελλοντικά σας σχέδια και μία σχέση ή συνεργασία ζωής.

Ο Αρης προκαλεί παροδικά αναταραχή και διεκδίκηση σε μία μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία, κυρίως για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός  Κρυμμένοι πόθοι σάς αναστατώνουν

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και όλα όσα κρύβετε βαθιά μέσα σας για να νιώσετε απελευθερωμένοι. Ο ερωτισμός, στα ύψη. Οι οικονομικές και εργασιακές διεκδικήσεις καρποφορούν.

Ο Ερμής ξεκαθαρίζει τις σχέσεις με συνεργάτες ή συντρόφους. Εκτονώστε σωρευμένη ένταση από τη δουλειά και την καθημερινότητα με άσκηση και πιο υγιεινές συνήθειες.

Τοξότης   Ερωτικές κατακτήσεις και δράση

Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για μια νέα αρχή σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, έναν σύμβουλο. Κλειδί για την επιτυχία και την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις αλλά και για να νιώσετε και πάλι τη χαρά της ζωής είναι η δημιουργικότητα, το πάθος, η δράση για να κατακτήσετε τους στόχους σας και η επικοινωνία!

Αιγόκερως     Η καθημερινότητα και η εργασία ανανεώνονται

Μια πολύ δημιουργική εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη να τονίζει την επικοινωνία με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συζητήστε τις ιδέες σας,  ανοίξτε τον κύκλο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε και συμβουλευτείτε ειδικούς για να εξελιχθείτε. Ο έρωτας, η δημιουργία, η διασκέδαση και ένα χόμπι σάς θυμίζουν τις απολαύσεις της ζωής. Αποφύγετε την ένταση οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη.

Υδροχόος     Μία νέα σχέση γεννιέται

Η Νέα Σελήνη φωτίζει φλερτ, έρωτα, επικοινωνία και ταξίδια με τον ερωτικό σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημιουργικότητα είναι στο αποκορύφωμα και μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση αλλά και κέρδη αν την αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Οικογενειακά θέματα στο σπίτι ξεκαθαρίζουν μετά από πολύ καιρό.

Ιχθύες   Ανανεώστε τις οικογενειακές σχέσεις

Ξαναγυρίστε στις ρίζες σας και επικοινωνήστε, συζητήστε με την οικογένειά σας,  ταξιδέψτε στον τόπο που γεννηθήκατε, ανανεώστε και λύστε προβλήματα στον χώρο του σπιτιού και της στέγης. Τα έξοδα είναι πολλά, όμως όσο πιο δραστήριοι επαγγελματικά είστε τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έσοδα.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...