Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έλον Μασκ: Ο πρώην της Άμπερ Χερντ παίρνει θέση για τη δίκη

Καθώς ο πλανήτης περιμένει την ετυμηγορία των ενόρκων στην δίκη «Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ», ο  πρώην σύντροφος της Χερντ, Έλον Μασκ, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να σχολιάσει την υπόθεση στο Twitter.

Το όνομα του δισεκατομμυριούχου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη δίκη, ωστόσο ο ίδιος δεν εκλήθη να καταθέσει, όπως ακουγόταν στην αρχή ότι θα συμβεί. Τώρα που η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της δίκης έχει αρχίσει, ο Έλον Μασκ έχει να πει τα εξής:

«Εύχομαι να προχωρήσουν και οι δύο με τη ζωή τους. Στα καλύτερά τους, είναι και οι δύο απίστευτοι».

Ο Μασκ δημοσίευσε το παραπάνω tweet ως απάντηση στον τηλεπαρουσιαστή Λεξ Φρίντμαν, ο οποίος είχε «τουιτάρει» τα δικά του συμπεράσματα από τη δίκη.

 

Το πρώτο συμπέρασμα του Φρίντμαν ήταν ότι η φήμη είναι για ορισμένους ανθρώπους ένα «τρομερό ναρκωτικό». Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να «λένε ψέματα μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους» και ότι η «αγάπη μπορεί να γίνει άσχημη».

 

Ο Φρίντμαν δεν έλεγε στο συγκεκριμένο tweet εάν υποστηρίζει κάποιον από τους δύο ηθοποιούς, ωστόσο ο Μασκ «βγήκε μπροστά» για να πει μια καλή κουβέντα και για τους δύο.

Ο μεγιστάνας είχε ερωτικό δεσμό με τη Χερντ από το 2016 έως το καλοκαίρι του 2017.  Η σχέση τους αναζωπυρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, αλλά μόλις για έναν μήνα. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αναφέρει κατά τη διάρκεια της δίκης ότι η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, δεχόταν επισκέψεις από τον Μασκ στο κοινό τους διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, όταν εκείνος έλειπε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΔΙΕΘΝΗ

Για τέσσερα περίπου λεπτά η μέρα έγινε νύχτα όταν ο μαύρος δίσκος της Σελήνης πήρε τη θέση του Ήλιου, ο ουρανός σκοτείνιασε σαν να...

ΔΙΕΘΝΗ

O ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, πήρε ξανά τη θέση του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εκθρονίζοντας τον Έλον Μασκ στον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...