Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Μποξέρ βαρούσε μπουνιές στην άδεια γωνία γιατί είχε εγκεφαλική αιμορραγία – Πέθανε λίγες μέρες μετά

Ο Νοτιοαφρικανός μποξέρ Σιμίσο Μπουτελέζι βαρούσε μπουνιές στην άδεια γωνία. Πέθανε τρεις μέρες μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Δυσάρεστα τα νέα από την κατάσταση του Νοτιοαφρικανού πυγμάχου ελαφρών βαρών Σιμίσο Μπουτελέζι, ο οποίος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του, την περασμένη Κυριακή (5/6) στην πόλη Ντούρμπαν, ο Σιμίσο Μπουτελέζι, δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, από τον συμπατριώτη του Σιφεσίλε Μντούγκβα, με αποτέλεσμα να θολώσει και να μην λειτουργεί καλά ο εγκέφαλός του.

Ο 24χρονος μάλιστα, πήγε στην άδεια γωνία- ο αντίπαλός του ήταν πίσω του- και βαρούσε μπουνιές στον αέρα. Ο διαιτητής βλέποντας αυτή την κατάσταση διέκοψε τον αγώνα μετά από 10 γύρους με τον αντίπαλό του να πανηγυρίζει τον τίτλο και τον Μπουτελέζι να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Αμέσως μετά ο Μντούγκβα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μπήκε σε τεχνητό κώμα και εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η ομοσπονδία πυγμαχία της Νότιας Αφρικής (BSA) επιβεβαίωσε ότι ο Μπουτελέζι πέθανε το απόγευμα της Τρίτης (7/6).

«Η πυγμαχία της Νότιας Αφρικής θα πραγματοποιήσει μια ανεξάρτητη ιατρική εξέταση του τραυματισμού και στη συνέχεια θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα αυτής της ιατρικής εξέτασης» ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της.

Πηγή: gazzetta.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Παρά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου που ζητεί από το Ισραήλ να σταματήσει αμέσως τις επιχειρήσεις του στη Ράφα, ο ισραηλινός στρατός εντείνει τους...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες Παρασκευή ότι ο ουκρανικός στρατός ελέγχει πλέον τη συνοριακή περιοχή από όπου είχαν εισέλθει οι ρωσικές...

ΔΙΕΘΝΗ

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγωδία του 1974 στην Κύπρο και με τους 758 (από τους αρχικά 1510) αγνοούμενους να μην έχουν ανευρεθεί...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια ιδιαίτερη ιστορία εξελίσσεται στην Ιταλία. Στο επίκεντρο ο Κάρλο Ακούτις, ένας 15χρονος Ιταλός μαθητής από τη Μόντζα της Λομβαρδίας, ο οποίος το 2006...