Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Aεροπορική εταιρεία προσφέρει κουκέτες σε όλους τους επιβάτες της (video)

Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί σε νυχτερινές πολύωρες πτήσεις και θα θέλαμε να είχαμε ένα κρεβάτι να κοιμηθούμε; Τώρα η Air New Zealand είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει στους επιβάτες της, ακόμη και σε αυτούς της οικονομικής θέσης να νοικιάζουν κουκέτες για μακρινές πτήσεις που υπερβαίνουν τις 17 ώρες.

 

Συγκεκριμένα, οι κουκέτες αυτές λανσάρονται από την Air New Zealand με την ονομασία Skynest pods. Οι πελάτες αυτής της αεροπορικής εταιρείας θα έχουν την δυνατότητα να ξαπλώσουν και να κοιμηθούν για τέσσερις ώρες, με επιπλέον κόστος, σε κοινόχρηστες κουκέτες με στρώμα και σεντόνια, τα οποία θα αλλάζονται από το πλήρωμα της καμπίνας μετά από κάθε πτήση. Επιπλέον, κάθε κουκέτα θα έχει τη δική της κουρτίνα προκειμένου να διασφαλίζεται, όσο το δυνατόν, η ιδιωτικότητα των επιβατών. Ακόμη, σε κάθε Skynest pod θα υπάρχει μια θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών και μια θύρα εξαερισμού.

Οι πρώτες καμπίνες σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, αναμένονται να τοποθετηθούν μέχρι το 2024 και τα πρώτα αεροπλάνα που θα υποδεχθούν αυτά τα κρεβάτια θα είναι το Boeing 787-9 Dreamliner που θα παραλάβει η Air New Zealand από το τέλος του 2024.

Η άφιξη των νέων αυτών κουκετών, θα αλλάξουν κάπως τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν πέντε από τις οικονομικές θέσεις, για να εγκατασταθούν έξι από τα Skynest pods σε οκτώ Boeing 787-9 Dreamliner.

Ωστόσο, για τους επιβάτες που δεν επιθυμούν να ξαπλώσουν σε κρεβάτι, θα έχουν την επιλογή κράτησης της παραδοσιακής θέσης.

Αυτές οι «θέσεις ύπνου» δεν θα είναι διαθέσιμες κατά την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Air New Zealand μεταξύ Ώκλαντ και Νέας Υόρκης αυτόν τον Σεπτέμβριο, μια διαδρομή που θα ξεπεράσει τις 17 ώρες.

Εκπρόσωπος της Air New Zealand είπε στο Guardian ότι, ενώ το κόστος κράτησης για μια τετράωρη συνεδρία σε ένα από τα κρεβάτια δεν έχει ακόμη καθοριστεί, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τακτικούς και premium επιβάτες οικονομικής θέσης. Οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο μίας κουκέτας ανά πτήση και για ένα άτομο τη φορά, καθώς η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ο Γκρεγκ Φόραν, διευθύνων σύμβουλος της Air New Zealand, είπε ότι τα κρεβάτια σε στιλ κουκέτας θα είναι «μια πραγματική αλλαγή του παιχνιδιού για την οικονομική ταξιδιωτική εμπειρία».

«Η θέση μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ηγούμαστε στην ταξιδιωτική εμπειρία εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων. Δίνουμε έμφαση στον ύπνο, την άνεση και την ευεξία γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να φτάνουν ξεκούραστοι στον προορισμό τους», είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι κυπριακές Αρχές παρουσία και Ισραηλινών αξιωματούχων για λόγους ασφάλειας θα ελέγχουν ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τη Λάρνακα στη Γάζα. Σε ένα εκτενές...

ΕΛΛΑΔΑ

Aπό το κίνημα της παραλίας, στην αυστηροποιήση του πλαισίου για τις παραλίες, μέσω της δημιουργίας ειδικού Μητρώου Συμβάσεων Παραχώρησης. Θα υποστηρίζει τη διενέργεια δημοπρασιών και...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένταλμα σύλληψης για τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ σχεδιάζει να εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ο αναλυτής...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο Κώστας Πάντζιος, ένα από τα ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία. Γεννήθηκε το 1933 στην Ανάβρα Αλμυρού. Δραστηριοποιήθηκε...