Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Σοκάρουν τα στοιχεία για τον εφιάλτη της 12χρονης – Προθεσμία πήρε ο 53χρονος κατηγορούμενος

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Προθεσμία για αύριο ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του 53χρονου.

Το παιδί φέρεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες ενώ οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους πελάτες του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζηλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του...

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία φαίνεται πως είναι η άγρια δολοφονία της 40χρονης γυναίκας, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές, το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυκνώνουν οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές. Ο πρωθυπουργός δίνει το στίγμα στις ομιλίες του για τη διατήρηση της σταθερότητας, ενώ...

ΔΙΕΘΝΗ

Το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι μετακινεί στρατεύματα στην περιοχή του Κουπιάνσκ, στα ανατολικά του Χαρκόβου –...