Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Μαμαλάκης: Στην εντατική ο γνωστός μάγειρας

Σε νοσοκομείο της Κύπρου βρίσκεται ο Ηλίας Μαμαλάκης όπου, μάλιστα, νοσηλεύεται στην εντατική.

Την είδηση έκανε γνωστή ο καταξιωμένος μάγειρας, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όμως να κάνει γνωστούς τους λόγους της εισαγωγής του.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

O Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε το χρίσμα της μαγειρικής – «Αυτός είναι αστέρι»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγο καιρό  ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για τα 12 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση και έκανε ειδική μνεία στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει από το 2010 και αποκάλυψε ότι έκανε προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, εξηγώντας πως «οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές».

«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», είπε για τα χρόνια που παρουσίαζε μαγειρικές εκπομπές.

Όσο για το MasterChef; Ανέφερε ότι το παρακολούθησε διεξοδικά αλλά «όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πολύ, αλλά όταν είχε μαγειρικές μου άρεσε».

Τέλος, χαρακτήρισε «αστέρι» τον Άκη Πετρετζίκη.

«Είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και “βγαίνουν” οι συνταγές του», υπογράμμισε.

Ηλίας Μαμαλάκης: Δείτε όσα είπε ο γνωστός μάγειρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...