Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει έξωση στους Χάρι – Μέγκαν

Ξεκάθαρες αποστάσεις παίρνει πλέον ο βασιλιάς Κάρολος από το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν, αφού τους έδωσε επίσημη εντολή να μην ξαναπατήσουν στην εξοχική κατοικία Φρόγκμορ, που κάποτε τους είχε παραχωρηθεί στην Αγγλία.

Οι φήμες για την εντολή…εκκένωσης του Φρόγκμορ κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες, με έναν εκπρόσωπο του ζεύγους να επιβεβαιώνει χθες (1/3) τα όσα ακούγονταν. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την κατοικία τους στο Φρόγκμορ», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η επιβεβαίωση έρχεται, αφότου η βρετανική εφημερίδα «The Sun» ανέφερε χθες σε δημοσίευμά της ότι ο Κάρολος όχι μόνο έδιωξε το ζευγάρι από το Φρόγκμορ, αλλά παρέδωσε, μάλιστα, τα κλειδιά του εξοχικού στον εμπλεκόμενο σε  σεξουαλικά σκάνδαλα αδερφό του, πρίγκιπα Άντριου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο  Χάρι και η Μέγκαν σχεδιάζουν να στείλουν τα εναπομείναντα στο Φρόγκμορ υπάρχοντά τους στην Καλιφόρνια, όπου μετακόμισαν το 2020, αφότου παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μία πηγή κοντά στο Παλάτι σχολίασε στην εφημερίδα: «Αυτό σημαίνει σίγουρα το τέλος του χρόνου του Χάρι και της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο Χάρι και η Μέγκαν θα παρευρεθούν στη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου.

Λέγεται ότι ο Κάρολος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης του Χάρι και της Μέγκαν εν μέσω της διαμάχης γύρω από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα με τίτλο «Spare» («ο εφεδρικός»), στις αρχές του τρέχοντος έτους. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ φέρεται να έχει εκδώσει ειδοποίηση έξωσης στο ζευγάρι.

Τον Ιανουάριο, υπήρξαν αναφορές ότι ο βασιλιάς Κάρολος, είχε απαγορεύσει την πρόσβαση του πρίγκιπα Άντριου από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αφότου ο τελευταίος παραιτήθηκε επίσημα από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο Άντριου  εγκατέλειψε τους τίτλους του τον Νοέμβριο του 2019, ενώ οργίαζαν οι φήμες και οι καταγγελίες ότι σχετιζόταν με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος πέθανε στη φυλακή τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Άντριου δεν είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο Φρόγκμορ.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα, «Ο Άντριου αντιστέκεται στην ιδέα να μετακομίσει στο Φρόγκμορ Κότατζ, αφότου του το πρότειναν την περασμένη εβδομάδα. «Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ανίκανοι να σταματήσουν την έξωση».

Ο Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν το εξοχικό σπίτι των πέντε υπνοδωματίων ως γαμήλιο δώρο από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, το 2018.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Άνοιξαν και πάλι σήμερα τα σχολεία στο Μπανγκλαντές παρά το συνεχιζόμενο κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα αυτή της Νότιας Ασίας με θερμοκρασίες που...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι κυπριακές Αρχές παρουσία και Ισραηλινών αξιωματούχων για λόγους ασφάλειας θα ελέγχουν ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τη Λάρνακα στη Γάζα. Σε ένα εκτενές...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις...

ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ έχει συμφωνήσει να ακούσει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις των ΗΠΑ πριν από μια εισβολή στη Ράφα της Γάζας, όπως δήλωσε ο...