Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου – Συλλήψεις σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου – Συλλήψεις σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 18-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 32χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -11,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο

Την 19-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε απομιμητικά προϊόντα (αξεσουάρ) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθετε προς πώληση. Κατασχέθηκαν -33- απομιμητικά προϊόντα.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 19-08-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 70 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, κατά περίπτωση.

Σύλληψη αλλοδαπής για ναρκωτικά και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 20-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονη αλλοδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης. Επιπλέον, στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Κύθνο

Την 20-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε μία συσκευή ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Την 20-08-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 19, 20 και 21-08-2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 42 ετών, καθώς και 39χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, κατά περίπτωση. Κατασχέθηκαν δύο συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Για την κατολίσθηση στη Θηρασιά απέναντι από την Θήρα μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας, ο οποίος έκανε λόγο για υψηλό κατολισθικό κίνδυνο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών ολοκληρώθηκε στην Παροικιά της Πάρου η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 Optimist που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,...

ΕΛΛΑΔΑ

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι έγιναν μάρτυρες του ακραίου φαινομένου στη Σαντορίνη. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το cyclades24.gr κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, σήμερα το...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αύριο Κυριακή 28/4 οι εκλογές στον Σύλλογο Νεολαίας Τήνου Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη διεξαγωγή...